DentArt -clinica stomatologica-Bucharest

Aparate dentare

...
Tehnica Invisalign

Tehnica Invisalign este o gutiera transparenta din plastic care modifica anomaliile usoare.

Acum poti sa ai un zambet perfect, fara sa-ti faci probleme din punct de vedere estetic, deoarece acest aparat ofera rezultate vizibile, astfel incat sa ai zambetul pe care il doresti.

Procedura clinica

Dintr-un material transparent se realizeaza un set de mulaje ce se aplica pe dinti pentru a-i indrepta. Mulajele sunt realizate pe calculator de catre firma producatoare impreuna cu medicul stomatolog.

Sunt realizate mai multe mulaje, ce aduc dintii in pozitia normala dupa mai multe saptamani. Aceasta tehnica reprezinta o alternativa la aparatele dentare clasice.

...
Aparat Lingual

Aparatele linguale sunt complet invizibile si prezinta un avantaj estetic fata de un aparat conventional vestibular. Termenul "lingual" se refera la atasarea braket-urilor pe suprafata interioara a dintilor, astfel incat sa nu fie vizibile.

Acum puteti sa indepartati problemele pe care le aveti fara a va face griji privind modul cum sunteti vazut in societate si a pentru a pastra aspectul estetic dorit

Aparatul cu bracketurile STb ofera un confort marit pacientilor datorita grosimii reduse si a dimensiunilor mici. Rezultate sunt vizibile si satisfacatoare.

Cu ajutorul acestui aparat pacientul poate sa zambeasca linistit, sa se spele pe dinti fara probleme, deoarece senzatia oferita nu-l deranjeaza sub nicio forma.

...
Miniimplantele

Miniimplantele ortodontice sunt dispozitive temporare ce pot fi utilizate in cazurile mai dificile, spre exemplu in cazul pacientilor cu probleme parodontale.

Cu ajutorul miniimplantului se ofera un ancoraj suplimentar, iar prin aplicarea elasticelor se obtine o deplasare dentara eficienta, si intr-un timp scurt.

Aceste dispozitive de ancoraj temporar DAT (TAD - temporary anchorage devices) modifica tehnica de tratament ortodontic. Folosirea acestor aparate reprezinta o tehnica ce ofera noi metode terapeutice, inaccesibile in urma cu cativa ani.

...
Clear-Aligner

Clear Aligner a fost dezvoltat pentru a rezolva cazurile de miscare minora a dintilor si recidivele ortodontice dupa tratament.

Este o metoda rapida si confortabila pentru toate tipurile de pacienti. Clear Aligner este invizibil, este un sistem de ultima generatie, astfel incat puteti rezolva o problema in mod eficient si in scurt timp.

Viata sociala nu va avea de suferit deoarece Clear Aligner este invizibil, este usor de folosit, se poate scoate pentru a manca si pentru a va spala pe dinti

Tratamentul este confortabil, si este creat unic pentru dumneavoastra. Prin aplicarea acestui tratament scapati de bracketi sau sarme.