DentArt -clinica stomatologica-Bucharest

Implanturi dentare

Implantul dentar reprezinta o interventie chirurgicala foarte importanta care se realizeaza intr-un cabinet stomatologic. Exista numeroase tipuri de implant dentar ce pot rezolva probleme de fizionomie, fonatie si de eficienta masticatorie, proceduri ce nu se rezolva cu o proteza mobila clasica. Pentru realizarea unei astfel de interventii este nevoie de experienta in domeniu si de aparatura moderna, caracteristici pe care le gasiti in cadrul cabinetului Dent Art Bucharest.

Implantul dentar reprezinta o radacina artificiala, din titan sau zirconiu, ancorata chirurgical in os, si inlocuieste radacina naturala a dintelui.

Implantul se prezinta sub forma unui "surub", cu un relief diferit, in functie de categoria din care face parte. Implantul de titan si de zirconiu s-au remarcat ca fiind cele mai utilizate proceduri pentru realizarea acestei interventii.

Pentru cine este implantul dentar?

Medicul specialist poate sa stabileasca in urma unui consult daca puteti sau nu sa faceti un implant dentar. Persoanele care au o stare generala de sanatate buna cu gingii sanatoase, nu fumeaza, au o igiena orala buna si un os sanatos pentru inserarea implantului sunt candidati ideali pentru un astfel de tratament

Exista probleme de sanatate care nu permit realizarea unui implant dentar(bolile cronice, fumatul, abuzul de alcool). Un astfel de tratament nu este recomandat nici femeilor insarcinate, pacientilor tineri la care osul nu s-a dezvoltat suficient, persoanelor care utilizeaza steroizi, persoanelor care sufera de bruxism.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...