Dental Excellence-clinica stomatologica- Bucuresti

Implant dentar

...
Implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv 100% biocompatibil cu organismul uman, sub formă de ?urub din titan de înaltă puritate, care se inserează în arcada dentară, in locul unui dinte extras ?i supline?te cu succes rolul rădăcinii dintelui natural. Este o descoperire extraordinară în stomatologia modernă, care a ajuns la această oră să fie folosită în mod curent în clinicile dentare.

Implanturile dentare pot inlocui un dinte lipsa, fara a fi afectati dintii vecini sau pot inlocui un grup de dinti lipsa, acolo unde nu mai exista dinti naturali pe care sa se sprijine o lucrare dentara. De asemenea pot sustine o lucrare fixa la pacientii care pana acum aveau doar optiunea unei proteze dentare mobile.

Beneficiile implantelor dentare   Prevenirea migrarii dintilor vecini

Inserarea unui implant dentar opreste procesul natural de migrare al dintilor invecinati. Migrarea dintilor poate conduce la acumularea deranjanta de resturi alimentare intre dinti dupa fiecare masa si chiar la crearea unor spatii inestetice intre dinti.

  Stabilitate

Implantul reuseste sa ofere o priză foarte buna, fiind integrat în tesutul osos, permitand refacerea coroanei dentare si reluarea functiilor masticatorii. Te vei putea bucura de alimentele preferate, iar in timp nu vei mai face diferenta intre dintii naturali si cei care se sprijina pe implant.

  Evita tratamentele complexe

Dupa extractie osul care a sustinut dintele isi reduce dimensiunile in timp. Prin inserarea implantului dentar dupa extractie se evita procesele de atrofie osoasa, resorbtie osoasa si retractie gingivala, tesuturile din jurul radacinii dintelui care a fost extras mentinandu-si forma lor naturala.

  Solutie pe termen lung

Durata medie de folosire in SUA a unui implant dentar este de 15-25 de ani, insa se asteapta ca sistemele de generatie noua sa poata fi folosite chiar toata viata. Aceasta solutie este si una estetica, evitandu-se in cazul pacientilor cu mai multi dinti lipsa modificarile aspectului fetei.

  Dintii vecini nu sunt afectati

Folosirea implantului permite evitarea interventiei asupra dintilor vecini – se intervine exclusiv in zona dintelui sau dintilor lipsa. Confortul pacientului in cazul tratamentului prin implanturi dentare este asemanator confortului oferit de un dinte natural.

  Bucuria unei vieti noi

Pentru pacientii purtatori de proteza o lucrare fixa pe implanturi va reprezenta o schimbare majora in bine. Ei vor zambi mai mult, vor socializa mai usor, vor consuma alimente fara restrictii vor fi mai optimisti si mai activi si isi vor putea mentine mai usor sanatatea generala.

Implant dentar Cat ma costa?

Dentium este unul dintre cele mai bine cotate sisteme de implanturi din Statele Unite ale Americii, oferind produse de cea mai inalta calitate pentru implantologie dentara si biomateriale. Dentium se distinge printr-un Departament de Cercetare si Inovare care colaboreaza cu Institute de Cercetare si Universitati din toata lumea pentru a dezvolta impreuna cu medicii implantologi un sistem care permite obtinerea unor rezultate remarcabile.

Implanturile Dentium sunt acreditate cu certificarea ISO 13485, indeplinind cele mai inalte standarde de calitate in materie de dispozitive medicale.

2100 RON 1890 RON

rata lunara: 70 RON*

*Plata in 36 de rate prin Optimo Card