De Arte - Tencuieli venetiene si vopseluri decorative, Bucuresti

Stucco Veneziano

...
SPATULA STUHHI

Spatula Stuhhi este ultima miraculoasa evolutie in decoratiuni. Caracterizata prin culori profunde, este un produs bazat pe stucco-ul antic, stucco-ul roman si stucco-ul venetian al vechii traditii, este un produs nou dar in acelasi timp antic, nascut din cultura venetiana in sectorul stucco lucios (polisat), modificat pentru a se potrivi nevoilor contemporane pentru culoare si fixare rapida.Spatula Stuhhi in timp ce pastreaza principile standard ale cladirilor, inbunatateste functia de finisare si de realizare a armoniei interioare. Aceste colectii sunt o armonie perfecta intre trecut si prezent, reprezinta o foarte eficienta combinatie de arta si capacitate functionala care sunt pentru oameni care doresc sa traiasca timpurile lor constienti de ceea ce a fost inainte si cum este astazi.

...
SPIRITO LIBERO

SPIRITO LIBERO este un celebru STUCCO DE DESIGN, complet natural, care oferă un perete simplu și curat dar cu o estetică și un rafinament extrem de sofisticat. Permite o transpirabilitate maximă, rezistență la agresiunea alcalină și prin natura sa oferă proprietăți excelente anti-mucegai și bactericide. Datorită procesului său continuu de carbonare asigură o mare rezistență la umiditate.

...
STUCCO MITIKO

STUCCO MITIKO este un material decorativ classic care imita fidel marmura, inspirat din palatele renastentiste venetiene.

...
DECORI CLASSICI

DECORI CLASSICI este un finisaj decorativ de mare calitate, pentru interioare, care recreeaza ambientul sofisticat si original al vechilor palate renascentiste.

...
STUCCO MITIKO

STUCCO MITIKO este un material decorativ classic care imita fidel marmura, inspirat din palatele renastentiste venetiene.