De Arte - Tencuieli venetiene si vopseluri decorative, Bucuresti

Giorgio Graesan

...
LA CASA DEI SOGNI

LA CASA DEI SOGNI este o vopsea care produce Emotii.  Aplicarea în sine exercita o fascinatie pentru continutul creativ si personal pe care va trebui sa-l puneti fiecarei miscari a mâinii.

...
COLORE & GIOIA

COLORE & GIOIA este o vopsea decorativa cu efect PERLAT. Datorita granulelor de sidef ARGINTIU, produsul aplicat reactioneaza în contact cu lumina schimbându-si reflexele în functie de modul de iluminare.

...
MARMORINO CLASSICO

MARMORINO CLASSICO este un finisaj decorativ pentru exterior si interior, pe baza de liant mineral, care permite obtinerea unui finisaj foarte similar celui al tencuielilor vechi prezente în constructiile din Venetia.

...
MARMO ANTICO

MARMO ANTICO este un finisaj decorativ mineral decorativ pentru exterior si interior, cu o permeabilitate ridicata, care permite obtinerea unui finisaj cu aspect poros si brazdat care aminteste de aspectul tipic al travertinului.

...
STUCCO MINERAL

ESTUCCO MINERAL este decorul perfect pentru a da un finish de înalta calitate si de lux în orice spatiu, indiferent daca este un ambient clasic sau contemporan.

...
ATMOSPHERE

ATMOSPHERE este o vopsea decorativa extrem de usor de obtinut cu efect multicolor, aplicata doar cu pensula intr-un singur strat.

...
Vopsele Decorative White Paint

White Paint EFECT PERLATA

Vopseaua decorativa pentru interior WHITE PAINT de la Giorgio Graesan ofera artistului modern multiple posibilitati de aplicare. Este o vopsea  acrilica cu reflexe irizante de perla,  produsul este disponibil în 168 tonuri de culoare. WHITE PAINT este lavabil, neinflamabil, rezistent la agentii bacterieni.WHITE PAINT se aplica foarte usor în doua straturi de baza cu pensula adegvata. Nu necesita interventia unui aplicator specializat.