Dance Time - Cursuri de dans

Clase adulti

Cursuri de dans latino
Noi cursuri de dans latino & ballroom avem pentru adulti incepatori. Promotii active pentru inscrieri cu incepere din februarie 2021 la clasele de 5 perechi/ 10 persoane. Orar miercuri&joi de la 20:30 din 17.02.2021 (patru locuri disponibile) sau marti de la 19:00+ sambata de la 11:00 (cinci locuri). DanceTime lucreaza in grupe cu numar limitat de locuri (zece) si 4 dansuri pe modul: latino Bachata, Salsa, Samba, Cha-cha, Vals vienez, dansuri de ballroom sau Tango Argentinian. Info comp..
Cursuri tango argentinian
Dorim pe aceasta cale sa va informam ca in curand vom incepe un nou curs de tango argentinian unde se vor studia atat pasii de tango, de la simplu la complex, cat si tehnicile de LEADING care permit dansul improvizatie, facand astfel posibil dansul LIBER, spontan si spectaculos. Dar vom incepe usor, de la ideea de tango si de la bazele tango-ului ajungand apoi pana la tango argentinian cu diferentele sale...
Dansuri populare adulti
Danseaza cu instructori profesionisti din ansambluri renumite cursuri de dansuri populare romanesti, in grupe de 10 persoane. Oferim tot in Bucuresti dansuri populare (particulare-singuri in sala), pentru voi sau nunta voastra, cu orar flexibil agreat impreuna si numar de sedinte saptamanale flexibil, de asemenea. Cursuri private de orice dans (Brasoveanca, Ciuleandra, Sarba) se pot desfasura in orice perioada a anului. ..
Cursuri de dans latino
Noi cursuri de dans latino & ballroom avem pentru adulti incepatori. Promotii active pentru inscrieri cu incepere din februarie 2021 la clasele de 5 perechi/10 persoane. Orar miercuri&joi de la 20:30 din 17.02.2021 (patru locuri disponibile) sau marti de la 19:00+ sambata de la 11:00 (cinci locuri). DanceTime lucreaza in grupe cu numar limitat de locuri (zece) si 4 dansuri pe modul: latino Bachata, Salsa, Samba, Cha-cha, Vals vienez, dansuri de ballroom sau Tango Argentinian. Info comple..