Dance Time - Cursuri de dans

Clase adulti

...
Cursuri de dans latino

Dansezi in fiecare modul dansuri ca SalsaSambaBachataCha-cha-cha,  Tango Argentinian  & dans sportiv si alte stiluri de societate: Vals vienez, Rocknroll. Instructorii de dans sunt fosti dansatori profesionisti, pedagogi calmi si cu rabdare.  Dance Time te ajuta din anul 2005 sa nu mai stai pe scaun.

...
Cursuri tango argentinian

Bun gasit dragi iubitori de Tango Argentinian din Bucuresti !

Dorim pe aceasta cale sa va informam ca in curand vom incepe un nou curs de tango argentinian unde se vor studia atat pasii de tango, de la simplu la complex, cat si tehnicile de LEADING care permit dansul improvizatie, facand astfel posibil dansul LIBER, spontan si spectaculos. Dar vom incepe usor, de la ideea de tango si de la bazele tango-ului ajungand apoi pana la tango argentinian cu diferentele sale.

...
Dansuri populare adulti

Scoala de Dans DAnce Time ofera in spatii special amenajate cu instructori dansatori profesionisti din ansambluri renumite cursuri de dansuri populare romanesti. Oferim tot in Bucuresti ore particulare de dansuri populare (singuri in sala), pentru voi sau nunta voastra, cu orar flexibil agreat impreuna si numar de sedinte saptamanale flexibil,de asemenea. NOTA SCOLII: Momentan predam dansuri populare numai in cadrul orelor particulare.  Cursurile private de orice dans ( Brasoveanca, Ciuleandra, Sarba etc) se pot desfasura in orice perioada a anului si au un orar flexibil agreat impreuna cu noi.

 

Categorii
Date de contact
0726328891
Str. Washington, Nr. 40-42, parter, sector 1, Bucuresti
Distribuie