Dance Time - Cursuri de dans

1.048 vizite

Descriere

Scoala de Dans Dance Time (https://www.dancetime.ro), una dintre primele scoli din Bucuresti, organizeaza din anul 2005 cursuri de dans pentru copii, adulti si adolescenti. Toate aceste cursuri de dans se tin in grupe de 10 persoane, in sali de dans special amenajate, in conditii premium, cu instructori  campioni & dansatori profesionisti, pedagogi calmi si cu rabdare.

Dintre tipurile de cursuri oferite mentionam: cursuri de salsa, cursuri de dans sportiv, lectii de bachata, dansuri moderne pentru copii, dans sportiv pentru copii, coregrafii pentru dansul mirilor personalizate.

Vrei sa nu mai stai pe scaun la nici un eveniment din viata ta? Daca ai ajuns pe aceasta pagina ai facut primul pas catre dezvoltare personala si miscare smart. DAnceTime are cursuri de dans variate. SALSA din categoria dansuri latino este cuprins in programa scolii la orele de grup si la cele particulare. Dansul Tango Argentinian se preda la orele de grup si la cele particulare. Dansul mirilor se preda numai la lectiile particulare.

Devino Membru DAnceTime.RO la cursurile live din sala si Obtii:

– Acces la Cursuri Salsa, Bachata + 10 Dansuri Sportive si Coregrafii Explicate Pas cu Pas

– Acces online la lectii de grup cu 1o persoane

– Consiliere Personalizata la Cursuri cu 10 persoane / grupa

– Atentie deosebita la lectiile individuale personalizate cu un orar flexibil plus profesor de dans ce iti tine loc de partener. Viziteaza site pentru cursuri particulare pentru single si cupluri (ideale daca nu ai partener)

Galerie foto

Prezentare video

Localizare pe harta