Conadi Imob Construct - consultanta imobiliara Bucuresti

Consultanta business

...
Full-cycle Development

Structura multi-disciplinara a echipei Conadi aduce valoare adaugata în fiecare proiect de dezvoltare imobiliara, prin integrarea expertizei înca din stadiul de pre-fezabilitate, modelare si master plan, facilitarea finantarii, proiectare, constructie si pâna în etapele finale de marketing, vânzari si management operational post-vânzare.

 

Ne ajutam clientii sa se asigure ca proiectele lor sunt viabile si cu caracter livrabil, prezentând analize documentate si consultanta strategica în toate etapele ciclului de dezvoltare.

...
Research & Valuation

Procesul de evaluare a unei investitii imobiliare are, de regula, un parcurs standardizat, menit sa fie instrumentat de catre un expert evaluator acreditat. Diferenta între un expert evaluator oarecare si unul Conadi sta în capacitatea de a rezolva spete dificile, iar aici expertiza tehnica a echipei noastre primeaza.

Echipa noastra realizeaza rapoarte de evaluare care cuprind: instructiunile pentru procesul de evaluare, baza de evaluare – tipul valorii, scopul evaluarii si rezultatele analizei care a condus la o opinie asupra valorii.

 

...
Land Development

Orice decizie de a porni un proiect de dezvoltare imobiliara se întemeiaza pe o cunoastere aprofundata a locului si a mediului sau înconjurator. Miza finala a strategiei de dezvoltare este echilibrul optim între maximizarea profitului si minimizarea riscurilor aferente date de specificul locului ales.

 

Echipa noastra reuseste sa furnizeze date solide legate de terenuri pentru a descoperi si a evalua noi oportunitati de dezvoltare.

 

Categorii
Date de contact
0213104515
Str. Nordului, nr. 24 - 26, Tiriac Center, sector 1,
Distribuie