Conadi Imob Construct - consultanta imobiliara Bucuresti

Brokeraj si Consultanta Imobiliara

Prin divizia de Brokeraj si consultanta imobiliara, CONADI ofera clientilor, persoane fizice sau juridice, servicii de intermediere a tranzactiilor imobiliare, de consultanta juridica si de marketing pe tot parcursul procesului de vânzare, de consultanta financiara si asistare în procesul de achizitie/vânzare a proprietatilor pe diverse segmente ale pietei.

Fiecare solicitare reprezinta pentru noi o provocare si dispunem de expertiza, tenacitatea si creativitatea necesare pentru a propune solutia care sa corespunda nevoilor celor mai sofisticati clienti.

BROKERAJ SI CONSULTANTA IMOBILIARA

Serviciile de brokeraj pe piata imobiliara din România au fost cele care au diferentiat CONADI pe piata imobiliara înca de la infiintarea companiei, în 1997, si au constituit baza pentru dezvoltarea ulterioara, organica, a companiei noastre.

Plecând de la serviciile de brokeraj imobiliar, continuând cu cele de achizitii de proprietati în scop investitional, de evaluare a activelor, de management de proiect si administrare de proprietate, de dezvoltare si planificare, scopul companiei noastre este de a oferi clientilor o gama de servicii integrate de tipul “all in one”.

Oferim clientilor o experienta unica, de la prima discutie, în care stabilim strategia necesara fixarii obiectivelor, pâna la finalizarea proiectului. Fie ca vorbim de tranzactii de închiriere sau de vânzare-cumparare, includem aici serviciile de brokeraj pe urmatoarele segmente de piata: rezidential, spatii de birouri, industrial, comercial si terenuri.

Prin intermediul elementelor care definesc serviciile noastre (costuri competitive, rapiditate, atentie sporita la detaliu, inovatie) divizia de brokeraj imobiliar CONADI demonstreaza un evident avantaj competitiv în vânzarea/cumpararea/închirierea proprietatilor

DEZVOLTARE SI RECONVERSIE

Serviciile de consultanta în privinta dezvoltarii sau reconversiei acopera toata gama de activitati, de la achizitia locatiei, elaborarea documentatiei urbanistice, coordonarea arhitectilor în elaborarea proiectului, pâna la obtinerea autorizatiei de construire.

Aceste servicii au în vedere în special proiecte de retail (mall-uri, hypermarket-uri, retele de farmacii, retele bancare etc), spatii de birouri, proiecte rezidentiale, industriale, hoteluri, spitale etc.

STUDII DE PIATA SI STRATEGII INVESTITIONALE

Pentru orice tip de investitie pe care clientii doresc sa o realizeze, consultantii CONADI elaboreaza o strategie care sa sustina profitabilitatea afacerii si sa genereze cel mai bun randament.

Aceasta strategie este stabilita împreuna cu clientul si are la baza urmatoarele aspecte principale:

  • analiza industriei;
  • analiza pietei specifice;
  • analiza competitiei si a segmentelor de piata;
  • analiza deciziei de investitie;
  • analiza financiara si realizarea unui plan de afaceri;
  • realizarea mixului de marketing;
  • realizarea fluxului operational.
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213104515
Str. Nordului, nr. 24 - 26, Tiriac Center, sector 1,
Distribuie