Complex Sportiv Extreme

Antrenori

...
Ciprian Dolete

Absolvent ANEFS, specializare Dans Sportiv si Sport Aerobic, in cadru clubului instructor aerobic.Ora se numeste Body Sculpt si imbina pregatirea cardio cu lucrul musculaturi oferind pe langa tonus si confort psihic, posibilitatea de a iesi invingator din lupta cu kilogramele in plus.

...
Paul Borchescu

Absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Timisoara, Paul a practicat dansuri de la varsta de 8 ani:

- 14 ani intrun ansamblu folcloric, 2 ani dans sportiv, 2 ani jumate membru in trupa de dans Salsa With Attitude Timisoare.

Paul este instructor de zumba, cu certificari si acreditari la nivel national si international:

- Certificarea Zumba

- Certificare Functional Shape

- Cursul de instructor de aerobic la Fitness Scandinavia cu cele doua diplome de la Ministerului Educatiei si Asociatiei Europeana de Fitness

Foarte sociabil si entuziast, Paul va pregateste sa invatati primii pasi a patru ritmuri de baza: merengue, salsa, cumbia si reggaeton, combinand dansurile latino cu miscarile de fitness.

...
Ioneacu Viorel

Pasiunea pentru sport l-a determinat sa practice, în mod sustinut, atletismul, karate traditional, kick boxing disciplina în care facut performanta si a predat timp de 25 de ani, îmbinând cu succes si partea de fitness.

Are experienta în lucrul cu categorii speciale de clienti: femei însarcinate, copii cu dizabilitati, persoane cu probleme ale coloanei vertebrale. 

Categorii
Date de contact
0727898822
Str. Ghita Serban, Nr.15-19, sector 3, intre Biserica Sf. Ilie Titanul si Billa Titan
Distribuie