Complex Sportiv Extreme

Aerobic

Aerobicul este una din metodele cele mai eficiente de combatere a stresului, de prelungire a vietii si de dobandire a unei sanatati perfecte.

Gimnastica aerobica reprezinta un complex de exercitii si miscari care dezvolta toate grupele musculare, avand un efect benefic asupra organismului.

CombatForce

Descriere generala: este o combinatie intre tae-bo si exercitii de tonifiere cu gantere. Coregrafia este compusa in cea mai mare parte din miscari specifice artelor martiale - lovituri de brate si de picioare plus partea de exercitii cu greutati de 1 sau 2 kg.

ABT (coapse, fese, abdomen)

Descrierea generala: clasa de aerobic ce solicita prin intermediul exercitiilor efectuate doar musculatura coapselor, feselor si abdomenului.

Step aerobic

Kangoo Jumps

Exercitiile de Kangoo Jumps reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de pierdere in greutate. Pe langa latura lor amuzanta, aceste exercitii ard mai multe calorii decat alte sporturi traditionale.

deepWORK®

Este un antrenament functional de grup, holistic, ce te ajuta sa-ti regasesti spiritualitatea si sa-ti atingi limitele în deplina cunostinta de cauza.

Zumba

Este o ora cu intensitate medie pentru toate categoriile de varsta in care se fac miscari de dans intr-un ritm alert. Totul este distractiv la Zumba, iar datorita energiei si atmosferei din timpul orelor, efortul depus nu va fi resimtit. Placerea de a dansa si ritmul muzical impus intr-o ora de zumba transforma aceasta clasa plina de energie intr-o ora unica plina de bucurie si zambete.

Circuittraining

Este o clasa de aerobic recomandata persoanelor cu o rezistenta musculara si cardiaca buna, avand un nivel ridicat de greutate.

Aceasta clasa este inspirata din antrenamentele trupelor speciale, formandu-se echipe de cate 2 persoane, care lucreaza cate o grupa musculara, fara pauza, timp de 45 sec – 1 minut.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0727898822
Str. Ghita Serban, Nr.15-19, sector 3, intre Biserica Sf. Ilie Titanul si Billa Titan
Distribuie