Climavent Service - Revizii, reparatii si instalatii centrale termice Bucuresti, Ilfov

Mentenanta Centrale Termice

...
Mentenanta Centrale Termice

Mentenanta reprezinta totalitatea activitatilor tehnice si organizatorice întreprinse cu scopul de a mentine sau a restabili buna functionare a instalatiei.

Centrale Termice au o structura extrem de complexam, care necesita interventie specializata.

Ceea ce este extrem de important, este ca acest sistem complex functioneaza la parametrii maximi numai daca au loc procese de revizie si intretinere în mod periodic. În caz contrar, sistemul se defecteaza, duce la consumuri anormale de energie datorate suprasolicitarii si, în final, genereaza costuri mult mai mari cu energia si reparatia defectiunilor care se întampla aproape în mod inevitabil, daca aceste proceduri de întretinere nu sunt îndeplinite.

Mentenanta Centralei Termice are un rol extrem de important, generând o serie de avantaje:

Diminueaza riscul de defectare

Prelungeste durata de functionare a Centralei

Scade costurile pe termen lung.

Oferim servicii de mentenanta/reparatii Centrale Termice în Bucuresti si Ilfov, luând în calcul mai multi factori (model, spatiul în care este amplasata, etc).

Mentenanta periodica si service-ul Centralelor Termice se pot face în baza unui contract ce se poate negocia în functie de numarul de verificari facute.

Cere oferta de mentenanta a Centralei Termice

Verificarea sistemelor, atat în perioada de garantiei, cat si dupa ce aceasta a expirat, asigura o durata de viata mai lunga a Centralelor, investitia dumneavoastra având un cost minim.

Apelati cu încredere la echipa noastra de specialisti!

Categorii
Date de contact
0726864900; 0728472161
Intr. Portocalelor, nr. 2, sector 6,
Distribuie