Climavent Service - Revizii, reparatii si instalatii centrale termice Bucuresti, Ilfov

Despre noi

Indiferent daca sunteti un client curent care doreste sa programeze o interventie, un client nou care doreste sa adreseze orice întrebare, de la cele mai reci zile de iarna pâna la cele mai calde zile de vara, suntem întotdeauna aici pentru a va ajuta. Contactati-ne oricând, ori de câte ori aveti nevoie de noi, tot anul!

Echipa noastra de specialisti va ofera reparatii centrale termice rapid. Nu se stie niciodata când poate aparea o defectiune la centrala termica ce va poate pune în dificultate si poate crea stari de panica. De aceea, noi furnizam servicii de reparatii centrale termice , indiferent de marca sau model. Problema dumneavoastra va fi solutionata în timp util de specialisti cu experienta considerabila în domeniu.

Centrala termica reprezinta o unitate interiora complexa, modul în care se executa montajul conteaza foarte mult.

Un montaj executat necorespunzator face ca durata ei de functionare sa fie mai scurta decât ar putea fi în mod obisnuit. Din acest motiv, dispunem de o echipa specializata în domeniu pentru efectuarea reparatiilor sau înlocuirea pieselor defecte, dupa caz. Înlocuirea cu piese noi se face conform standardelor de functionare. Sunt luate în considerare atât modelul cât si marca centralei care necesita reparatii urgente.

Mai mult decât atât, indiferent ca vorbim de o zi obisnuita sau poate chiar una de sarbatoare, noi va stam la dispozitie, ceea ce înseamna ca nu trebuie sa va faceti nicio griji daca centrala prezinta probleme, indiferent de zi.

Apelati cu încredere la echipa noastra de specialisti!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0726864900; 0728472161
Intr. Portocalelor, nr. 2, sector 6,
Distribuie