Experti in auditare si certificate energetice Bucuresti

Pret certificat energetic

...
Pret certificat energetic

Cum calculam pretul unui certificat energetic

Pretul final al unui certificat energetic se calculeaza in functie de complexitatea factorilor de analizat si masurat in cazul apartamentului sau cladirii auditate:

  • an constructie
  • orientare
  • regim de inaltime
  • tip tamplarie
  • izolarea termica a peretilor
  • instalatiile de incalzire, apa calda menajera, instalatii electrice
  • tipul casei scarii
  • tip radiatoare
  • starea de uzura a instalatiilor de la subsol
  • eventualele imbunatatiri aduse apartamentului

Ca urmare, este importanta evaluarea premergatoare a acestor factori, pentru a aprecia impreuna cu clientul costurile efective pentru eliberarea certificatului energetic. Apeleaza in mod GRATUIT la consultanta oferita de noi pentru stabilirea pretului conform factorilor de mai sus, fara obligatia ulterioara de comanda certificatul sau auditul energetic.

Documente necesare: Apartamente

In vederea certificarii energetice, ne sunt utile (dar nu obligatorii) cadastrul sau partiurile de arhitectura ale constructiei. Daca nu aveti cadastrul, vom realiza noi releveul si vom preleva toate datele necesare.

Constructii diverse

Planuri amplasament cladire; planuri structura cladire; planuri si descriere instalatii in cladirea construita; date tehnice despre materiale de constructii folosite, date tehnice despre echipamentele de instalatii de incalzire, racire-climatizare, ventilatie,apa calda menajera, etc.

Preturi certificat energetic pentru apartamente

Tarifele percepute pentru un certificat energetic apartament se incadreaza in urmatoarele linii generale:

1. Garsoniera = 129 lei 2. Apartament 2 camere = 139 lei 3. Apartament 3 camere = 149 lei 4. Apartament 4 camere = 159 lei

ATENTIE! Daca gasiti in alta parte un pret mai mic, va oferim inapoi de 2 ori diferenta!

* Preturile includ toate taxele. Se ofera chitanta/factura.

Preturi certificat energetic pentru case si alte cladiri

5. Case, vile pana in 200 mp = 199-299 RON* (aprox. 2 RON/mp) 6. Case, vile peste 200 mp = 249-379 RON* (aprox. 1,5 RON/mp) 7. Spatii comerciale, industirale, etc - peste 500 mp: pretul este negociabil si depinde de suprafata si complexitatea lucrarii (de la 1 RON/mp)

* Preturile includ toate taxele. Se ofera chitanta/factura.

Livrare urgenta certificat energetic la domiciliu

NOU! Acum asiguram si livrarea certificatului energetic direct la adresa clientului! Putem sa va aducem certificatul energetic la domiciliu sau la serviciu, in aceeasi zi, contra unei taxe modice de livrare de doar 10 lei in Bucuresti respectiv 19 lei oriunde in judetul Ilfov. Alternativ, puteti ridica dvs. gratuit certificatul de la sediul nostru din Bucuresti.

Nota: Desi programul nostru este de luni pana vineri, trebuie tinut cont ca in mod exceptional putem elibera un certificat energetic si in weekend, insa practicam un tarif cu 15-20% mai mare.