Experti in auditare si certificate energetice Bucuresti

Certificatul energetic

Certificatul energetic este un document tehnic care are caracter informativ si care atesta performanta energetica a unei cladiri.

Conform legii 159/2013 ce modifica si completeaza legea 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor, certificatul energetic este obligatoriu pentru cladirile sau unitatile de cladire care se vand sau se inchiriaza.

Proprietarul este obligat sa puna la dispozitia potentialului cumparator sau chirias o copie de pe certificat, astfel incat acesta sa ia cunostinta despre performanta energetica a cladirii/unitatii de cladire pe care urmeaza sa o cumpere/inchirieze.

Performanta energetica a cladirii/unitatii de cladire este exprimata prin urmatorii indicatori de performanta:

 • clasa energetica (de la A - cel mai bine la G);
 • consumul total specific de energie (exprimat in kWh/mp an);
 • indicele de emisii echivalent de dioxid de carbon CO2.
 • Pasi pentru obtinerea certificatului energetic:

  PASUL 1. Contactati-ne si va comunicam pretul certificatului energetic si stabilim ziua si ora cand putem veni la adresa ce urmeaza a fi auditata.

  PASUL 2. Ne deplasam la adresa in aceeasi zi in Bucuresti sau Ilfov si efectuam pe loc analiza / masuratorile apartamentului sau cladirii. Nu percepem niciun avans, urmand ca plata sa o faceti cand va predam certificatul energetic.

  PASUL 3. In maxim 24 ore de la data vizitei va furnizam certificatul energetic in format fizic dar si electronic (PDF)!

  contacteaza-ne acum!

  OFERTA! Alaturi de certificatul energetic putem realiza contra cost si analiza termografica in infrarosu ce ajuta la identificarea precisa a defectelor de la nivelul ferestrelor si fatadei.

  Valabilitatea Certificatului Energetic este de 10 ani de la emiterea sa.

  Afla totul despre semnificatia claselor energetice si valabilitatea certificatului energetic.

  Garantam pentru serviciile oferite

  Avem responsabilitatea deplina pentru masuratorile/analizele necesare pentru a furniza un certificat energetic valid si calitativ ireprosabil, de aceea tariful include garantia pentru lucrarile si documentele livrate, acestea fiind emise si parafate de auditori energetici Cat. I