Caminul de batrani Bunici Fericiti - Ilfov

Servicii

...
Alimentatie

Meniul zilnic este compus din 3 mese principale si 2 gustari.

Deoarece dorim ca sederea seniorilor, la noi sa fie o experienta cât mai apropiata de cea de acasa, acestia au acces la discretie la fructe, ceaiuri si chiar cafea.
Plan alimentar individual
Având în vedere faptul ca toti oamenii sunt diferiti, cu gusturi diferite în materie de alimentatie, oferim seniorilor planuri alimentare indivuale.

Înca din prima zi de cazare, acestia vor discuta cu un specialist nutritionist care va concepe planul alimentar potrivit, luând în considerare atât starea de sanatate dar si gusturile si preferintele acestora.
Servirea meselor
Pentru o alimentatie echilibrata, mancarea este intotdeauna pregatita zilnic cu alimente proaspete de catre personalul calificat, iar mesele vor fi servite conform unui program bine stabilit.

...
Activitati

Activi în fiecare zi 
Sedentarismul nu exista în vocabularul nostru. În fiecare zi organizam activitati recreative pentru a tine mintea si corpul antrenate, aducând oamenii împreuna si legând noi prietenii. 

Activitati în aer liber 
Activitatile recreative împreuna cu aerul curat ajuta la mentinerea unui echilibru sanatos între minte, trup si suflet. 
Plimbari in aer liber 
Excursii atractii turistice 
Pescuit 
Gradinarit 

Activitati în interior 
Deoarece vremea nu tine mereu cu noi, iar zilele calde si însorite nu sunt prezente tot anul, ne-am asigurat ca le punem la dispozitie seniorilor numeroase activitati ce pot fi întreprinse chiar si când soarele se ascunde dupa nori. 
Jocuri de societate 
Vizionari de filme 
Biblioteca 
Seri de dans 

...
Socializare

La caminul de batrâni “Bunici Fericiti”, unul din principalii piloni de functionare a acestuia este socializarea, asa ca prin activitatile desfasurate si a spatiului în care vor locui, seniorii, sunt încurajati sa socializeze si sa lege noi prietenii.

Pentru a creste calitatea vietii seniorilor ce se cazeaza la caminul de batrâni “Bunici Fericiti”, aplicam principiile mentionate mai sus în toate activitatile noastre, astfel includem toti seniorii în toate activitatile recreative, fie ca discutam despre sport, plimbari, dansuri sau pur si simplu conversatie.

Principalul motor pentru “Bunici Fericiti” este prietenia si sentimentul de apartenenta la o comunitate, de aceea îi aducem împreuna pe seniorii care împartasesc aceleasi pasiuni si interese, eliminând astfel sentimentul de singuratate din viata fiecaruia.

Categorii
Date de contact
0755207777
Soseaua Banatului, Nr. 35, Chitila, judetul Ilfov
Distribuie