Caminul de batrani Bunici Fericiti - Ilfov

Despre noi

Proiectul “Bunici Fericiti” este dedicat seniorilor nostri, fie ca vorbim despre bunici sau parinti, carora dorim sa le oferim tot confortul meritat, atentia si grija de care au nevoie, pentru a se bucura de o batrânete linistita si lipsita de griji.

Prin dotarile noastre, cu ajutorul personalului si al serviciilor oferite, venim în ajutorul seniorilor, oferindu-le o batrânete linistita, dar si al apartinatorilor oferindu-le siguranta ca parintii sau bunicii acestora sunt îngrijiti asa cum merita, fiind înconjurati de oameni sufletisti si empatici.

La “Bunici Fericiti” s-a evitat amenajarea spatiului precum un spital, cum se întâmpla la majoritatea caselor de batrâni, tocmai pentru a putea oferii toata atentia noastra pentru seniori, având un numar limitat de locuri.

În mediul nostru familial exista facilitati de top, oferind conditii la nivel european si un confort sporit.

La “Bunici Fericiti” ne dorim sa îi ajutam pe seniori sa duca vieti mai fericite, mai lungi si într-o armonie completa cu tot ce îi înconjoara, ajutându-i sa ramâna conectati în permanenta cu ei însisi ( prin sport, meditatie, alimentatie) dar si cu cei din jur ( prin socializare).

Noi consideram ca alimentatia corecta, însotita de miscare si mentinerea legaturilor sociale, îmbunatateste semnificativ calitatea vietii oamenilor, de aceea dorim sa le combinam într-un mod echilibrat si sa le oferim seniorilor cazati la noi o experienta placuta, un stil de viata sanatos si activ si apartenenta la o comunitate frumoasa.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0755207777
Soseaua Banatului, Nr. 35, Chitila, judetul Ilfov
Distribuie