Brisk Gardening - Amenajari si intretineri spatii verzi Bucuresti

Produse

...
Arbori si arbusti

Beneficiind de o legatura strinsa cu o pepiniera romaneasca ce produce plante, flori si arbusti pentru Germania, sintem in masura sa va oferim calitatea specifica vestului Europei la preturi locale, impreuna cu serviciile de consultanta, transport, plantare si intretinere post-plantare a spatiilor verzi.

Avantajele majore ale plantelor produse direct in ghiveci cu turba, fata de cele crescute in pamint si apoi scoase la balot si eventual puse in ghivece cu pamint pentru vinzare, sint urmatoarele:

–     Radacinile cele mai productive nu sint taiate la recoltare, asigurind astfel o dezvoltare foarte puternica a plantei chiar de la plantarea in gradina dvs. Arborii si arbustii recoltati la balot au nevoie de 1-2 ani pentru refacerea radacinilor si respectiv o dezvoltare similara.

–     Plantele crescute in ghiveci pot fi instalate oricind, si la orice temperatura, cu conditia sa poata fi lucrat pamintul–     Se poate oferi garantie 100% la plantare, in orice perioada a anului, inclusiv iulie-august-septembrie pentru toate florile, arborii si arbustii montati de noi.

Va invitam sa ne vizitati gardenul din Voluntari, Str. Popasului 40, unde veti putea alege din mai mult de 40 de specii de plante, arbori si arbusti de gradina. Personalul de la magazin va poate da si informatiile necesare referitor la plantare, dezvoltare si intretinere peisagistica, tratamente de specialitate, tunderi si udari.

Idealul de dezvoltare a plantelor se obtine instalind si un sistem de irigatie automatizat, cu senzor de ploaie, care sa inlocuiasca munca dvs, atit atunci cind sinteti acasa, cit si atunci cind sinteti ocupati sau in concediu.

...
Plante de balcon si terasa

Muscate drepte, muscate curgatoare, petunii, surfinii, scaevola, bidens, bacopa, verbena, plectranthus, sint doar citeva dintre florile de primavara cu care incintam balcoanele si terasele clientilor nostri an de an.

Din aceasta multitudine de specii de flori si culori, va puteti selecta preferatele, dar veti fi si indrumati de personalul nostru pentru a alege speciile care se preteaza cel mai bine pe terasa sau balconul dvs, astfel incit sa va bucurati de jardinierele cu flori cit mai mult timp.

La cerere, va putem instala si un sistem de irigatie complet automat pe terasa sau balcon, pentru ca plantele sau florile alese sa nu sufere deloc in zilele cele mai toride, avind asigurate o irigare optima (de ex., muscatele se iriga la radacina prin picurare de 4 ori pe zi in perioadele caniculare)

Clientilor nostri fideli, le oferim serviciul de stocare a jardinierelor goale peste iarna, astfel incit in primavara sa fie primii care beneficiaza de flori in jardinierele proprii, facind totodata o economie de bani si spatiu.