Brisk Gardening - Amenajari si intretineri spatii verzi Bucuresti

Amenajari gradini

Satisfacerea nevoilor clientilor nostri pentru amenajari gradini reprezinta serviciul de baza pe care il oferim, si in jurul caruia sint construite toate celelalte activitati ale firmei: intretineri gradini, tunderi, etc.

Pentru a pune in valoare terenul pe care il detineti, in care sa va simtiti excelent, avem placerea de a ne pune intreaga expertiza si retea de furnizori in efortul de a obtine un spatiu verde de robust si de calitate.

Cu o experienta de peste 18 ani in amenajari si intretineri de spatii verzi, cu peste 1,000 de gradini private si zeci de hectare de parcuri logistice realizate, va oferim o solutie la cheie in ceea ce priveste: proiectarea, teraformarea, montajul sistemului de irigatie Hunter, gazonare prin seminte sau rulou, copaci, arbusti, pomi fructiferi si flori perene sau anuale, pe scurt – intreaga amenajare peisagistica.

Pentru a reusi sa va multumim, pe langa calitatea pe care ne straduim de fiecare data sa o obtinem la orice gradina, va oferim un set de servicii conexe care sa va economiseasca atit timpul cat si efortul de a rezolva aceste probleme „minore”.

Amenajarile si intretinerile de spatii verzi si gradini pe care le oferim cu placere sunt:

  • Spatii verzi / gradini in cadrul parcurilor logistice, in jurul halelor, a fabricilor, sau aliniamente de drum;
  • Spatii verzi /gradini de exterior aferente centrelor comerciale, hotelurilor, magazinelor individuale;
  • Parcuri publice / private;
  • Spatii verzi de interior – lobby-uri de birouri cu plante, receptii de hoteluri.

Pentru oricare dintre categoriile de mai sus putem aduce si instala toate materialele necesare, inclusiv lumini de gradina, cascade, lacuri sau iazuri artificiale, irigatii profesionale automatizate, mobilier de gradina, etc.

Pentru o oferta de amenajari de spatii verzi de mari dimensiuni, va stam la dispozitie oricind pentru o vizita la sediul/adresa dvs si o discutie de principiu, inainte de a trece la proiectare si realizarea efectiva a gradinilor.

Galerie foto
  • ...