BMF Total Serv, servicii integrate pentru toate tipurile de cladiri Bucuresti

Mentenanta tehnica

...
Mentenanta preventiva

Scopul nostru este acela de a asigura clientilor nostri Intretinerea Preventiva. Aceasta este formata din doua componente:

1. Situatia de monitorizare (actiuni ce detecteaza avariile): Inspectii (aspect, miros, ultrasunet, altele);

2. Intretinere preventiva (actiuni ce previn avariile): Ajustare, echilibrare, gresare, aliniere si altele;

Strategia tehnica este bazata in detaliu, pe intretinerea zilnica obisnuita prevazuta printr-un soft, capabil sa ofere o examinare completa si toate detaliile necesare activitatilor si operatiunilor relatate de fiecare schimb de tura. Toate lucrarile suplimentare denumite extra-work sunt tratate separat si executate astfel incat sa nu afecteze activitatile zilnice de intretinere.

Urmand standarde de inalta calitate, echipa noastra opereaza cu documentatie tehnica specializata, oferind Beneficiarului toate informatiile referitoare la functionalitatea sistemelor si la starea echipamentelor.

Avantaje

  • Reducerea riscurilor cu operarea
  • Timp economisit
  • Reducerea costurilor cu utilitatile si serviciile suport
  • Serviciul call center 24h/24

...
Mentenanta predictiva

Un aspect esential in decizile de management este preconizarea costurilor astfel BMF GRUP efectueaza periodic rapoarte de diagnoza asupra echipamentelor.

BMF GRUP efectueaza mentenata predictiva astfel se poate determina starea echipamentelor, în scopul de a prognoza periodicitatea si modul intretinerii preventive ce trebuie efectuata. Această abordare oferă economii de costuri atat din perspectiva consumului de energie si a pieselor de schimb ce trebuie schimbate cat si ale posibilelor costuri datorate nefuctionarii echipamentelor.

Cele mai multe inspecții de întreținere predictive sunt efectuate în timp ce echipamentele sunt în funcțiune, (rutina zilnica) minimizând astfel întreruperi în operațiunile normale ale sistemului

...
Mentenanta corectiva

Asiguram corelarea mentenatei corectiva cu programul mentenatei preventive si predictive, în scopul reducerii  opririlor inutile de echipamente şi implicit a costurilor.

Este important ca toti factori implicati in mentenata cladirii sa cunoasca echipamentele si intelega importanta fiecrui echipament si modalitatile de interventie aspura acestuia in caz de urgenta (defectiune), personalul de întreţinere ar trebui să ştie ce este de făcut, de către cine, unde, când şi de ce.

Respectarea procedurilor de lucru este esenţiala pentru întregul sistem de lucru, cât şi descrierea responsabilităţilor detaliate atribuite personalului specific, în vederea raportării corecte a operaţiilor de lucru efectuate.

Această activitate a constat în efectuarea de reparații, restaurarea sau înlocuirea componentelor de echipament unor echipamnete, subansamble sau reparatii ale pardoselii, tavaneleor si pardoselii.