BMF Total Serv, servicii integrate pentru toate tipurile de cladiri Bucuresti

Constructii - Politica de Management

Obiectivul nostru este sa oferim satisfactie, in timp ce asiguram calitate, siguranta la locul de munca si imbunatatiri continue pentru sistemul de management integrat ecologic.

In timp ce derulam proiecte, acordam importanta deosebita protejarii resurselor naturale, reducerii cantitatii de deseuri la minim, prevenirii poluarii si mai ales respectarii legii si politicii locale si internationale.

Noi tinem pasul cu cele mai noi descoperiri privind calitatea, siguranta la locul de munca si protejarea mediului. Credem ca accidentele pot fi prevenite atata timp cat toti muncitorii participa activ la procesul de constientizare si riscurile sunt descoperite si analizate la inceputul derularii activitatii. In consecinta, accidentele si problemele de sanatate ce apar la locul de munca pot fi prevenite.

Oferim informatii clare cu privire la riscurile de sanatate, siguranta la locul de munca, si educare profesionala pentru toti angajatii nostri si toti subcontractorii, astfel incat sa poata sa ne ofere implicare totala in sistemul de lucru.

Vom continua sa fim o companie care ia in considerare nevoile multe si schimbatoare ale clientilor, in timp ce mentinem calitatea produselor si respectam valorile etice.

Galerie foto
  • ...