Big Ben School of Languages

Cursuri germana

...
Germana pentru gimnaziu

Vrei sa inveti limba germana si esti incepator sau ai mai luat contact cu aceasta limba?
Indiferent daca vrei sa inveti limba germana de placere, sa calatoresti, sa studiezi sau locuiesti in Germania, Big Ben School este locul ideal pentru drumul catre succes!

Cui ne adresam?

 

Cursul Jugendlichen – Deutsch se adreseaza adolescentilor cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani (clasele V-VIII) care au mai luat contact cu limba germana sau sunt incepatori.

Cand?

 

Cursurile Jugendlichen – Deutsch se desfasoara pe tot parcursul anului scolar, mai exact incepand cu luna septembrie si pana la finalul lunii iunie. Ne vom intalni fie de doua ori pe saptamana cate o ora si jumatate fie o data pe saptamana timp de doua ore si vom lucra impreuna, pas cu pas, cu rabdare si entuziasm, pentru a ne atinge scopul propus.

Unde?

 

Intr-o vila luminoasa, intr-o zona linistita din sectorul 2 al Bucurestiului.

Salile de curs sunt primitoare, amenajate special pentru cerintele de varsta ale cursantilor. Dotate cu echipamente electronice moderne si toate materialele necesare pentru a facilita si face cat mai atragator procesul de invatare, salile de curs de la Big Ben School sunt locul in care te vei simti ca acasa.

Cum?

 

Prin cele mai noi metode adaptate varstei si nivelului de limba si cunostinte al cursantilor.

Inca de la prima intalnire vei invata sa scrii, sa citesti si sa faci fata unei conversatii din viata de zi cu zi.

Profesorii Big Ben School pregatesc cu atentie si inventivitate fiecare activitate astfel incat, toate problemele de gramatica, vocabular si comunicare sa fie intelese si retinute cu usurinta si exersate cu placere si entuziasm.

Cel mai banal exercitiu va deveni o activitate interactiva si distractiva la care cursantii se vor intrece sa participe. Pe rand, cursantii vor lua locul profesorului, implicandu-se extrem de activ in ora de curs, aceasta fiind una dintre cele mai eficiente strategii pentru a retine si intelege.

Invatarea cu succes poate fi realizata doar într-un mediu interesant si distractiv. Vei fi încurajat sa-ti dezvolti în primul rand încrederea in sine, in utilizarea limbii germane in situatii practice.

Atmosfera de la Big Ben School, Profesorii si noii prieteni pe care ti-i vei face vor duce la un progres foarte rapid, aproape fara nici un efort, timp in care nu vei constientiza ca „inveti”.

Imagineaza-ti invatand limba germana intre prieteni, prin activitati distractive, interviuri si proiecte, in perechi sau in grupuri, imbinand activitati de vorbire, ascultare, citire, scriere si gramatica, adaptate nivelului tau si prezentate in cele mai interesante si inovatoare moduri.

...
Germana pentru scolari

Este bine cunoscut faptul ca limba germana este importanta pentru viitorul copiilor nostri! Fara indoiala este nevoie de efort pentru a invata limba germana!
Insa noi ne propunem sa-ti demonstram ca acest lucru se poate realiza cu placere si intr-un mod distractiv, si ca germana este o limba care la inceput pare rece si dificila, insa este de fapt atragatoare si frumoasa, si o vei putea folosi neasteptat de repede intr-un mod activ.

Cursurile Kinder – Deutsch de la Big Ben School sunt astfel concepute incat copiii sa nu simta dificultatea limbii germane, sa se distreze, sa isi faca noi prieteni si sa isi doreasca sa afle cat mai multe pentru a putea comunica.

Scopul profesorilor Big Ben School este sa ii faca pe cursanti sa indrageasca limba germana, sa inteleaga un vorbitor nativ, sa poata comunica in situatii cotidiene, fie ca vorbim despre scoala, vacanta, locul de joaca sau alte situatii.

Cui ne adresam?

Cursul Kinder – Deutsch se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani (clasele 0-IV) care au mai luat contact sau sunt la primul contact cu limba germana.
Si, cel mai important, se adreseaza copiilor care vor sa se distreze, sa invete o limba noua si interesanta prin joaca si prin metode originale.

Cursul are la baza jocul, diversitatea, implicarea activa si continua a cursantilor prin metode variate, fiecare copil avand o personalitate si un stil unic de a invata.

Copiii se vor distra, vor invata prin metode originale si vor absorbi informatiile ca un burete. Orele de curs vor trece pe nesimtite, iar ei vor ramane cu o multitudine de informatii, cuvinte si expresii folositoare.

Cand?

Cursul Kinder – Deutsch se desfasoara pe tot parcursul anului scolar, mai exact incepand luna septembrie si pana la finalul lunii iunie.

Copilul tau se incadreaza in grupa Kinder – Deutsch 0? Inseamna ca ne vom intalni de doua ori pe saptamana cate o ora, timp in care vom valorifica fiecare minut si vom implica fiecare cursant in mod egal in toate activitatile.

Copilul tau se incadreaza in grupa Kinder – Deutsch 1, 2, 3 sau 4? Atunci ne vom intalni de doua ori pe saptamana insa, de aceasta data, cate o ora si jumatate. Ne vom juca in continuare in limba germana, chiar daca vor interveni probleme de gramatica, citire si scris.

Stim ca iti va fi dor de Big Ben School in timpul vacantei de vara! De aceea ti-am pregatit tabere de limba germana cu profesorii nostri nativi, unde te vei simti in vacanta si te vei distra de minune, invatand lucruri noi in acelasi timp si conversand in permanenta in limba germana!
Organizam pentru copilul tau tabere la munte, unde voia buna si aerul curat fac echipa cu imbunatatirea cunostintelor de limba si conversationale, sportul si desfasurarea unor activitati menite sa il ajute pe cel mic sa devina independent si sigur pe sine.

Suntem pregatiti si pentru copiii care raman acasa! Cursurile distractive de vara sunt o alta modalitate de a petrece o parte din vacanta impreuna cu Big Ben School. Aici ne distram, gatim, facem sport, participam la cercuri de lectura pe diverse teme, de la an la an. Organizate in module de cate o saptamana, zilnic, intensiv.

Unde?

Ne dorim ca la Big Ben School sa te simti bine, relaxat, in largul tau. De aceea ne-am ocupat special si amanuntit de amenajarea spatiului in care ne vom intalni.
Locul in care ne vom distra impreuna, vom face progrese si ne vom simti ca acasa este o vila cu camere spatioase si luminoase, dotate cu tot echipamentul necesar pentru a face activitatile desfasurate cat mai placute si atragatoare.

...
Germana pentru prescolari

La Big Ben School punem pret pe invatarea unei limbi straine inca de la o varsta frageda, tocmai pentru ca stim cat de dificil si anevoios poate fi acest proces atunci cand esti adult.

Daca te intrebi care este varsta potrivita la care un copil se poate familiariza cu vocabularul unei limbi straine, raspunsul este simplu: incepand cu 4 anisori micutii invata si retin cel mai bine.

Desigur, apelam la cele mai actuale si atragatoare metode, pentru a-l insoti pe copilul tau in explorarea universului limbii germane.

Ofera-ti bucuria de a-l auzi pe cel mic spunand „Guten Tag” pentru prima data!

Cui ne adresam?

Ne dorim ca procesul de invatare a limbii germane in cadrul Big Ben School sa fie cat mai usor si placut, de aceea sfatul nostru este inceperea studierii limbii germane cat mai devreme cu putinta. Astfel, cursul Kleinkinder – Deutsch 1 si 2 se adreseaza copiilor prescolari cu varste cuprinse intre 4 si 6 ani, la un prim contact cu limba germana.

Cand?

Le dam intalnire celor mici pe tot parcursul anului scolar. Mai exact, incepand cu luna septembrie spunem start invatatului prin joaca, iar la finalul lunii iunie ne luam la revedere, nu pentru mult timp insa.

De doua ori pe saptamana, copiii se bucura de o ora speciala, in care nu numai ca vor invata limba straina preferata, dar vor rade, se vor distra si se vor simti apreciati.

Si daca am spus ca nu ne luam „la revedere” pentru mult timp, ne tinem de cuvant.

Cursurile intensive de vara pentru cei mici sunt organizate pe diferite teme atragatoare si au in vedere dezvoltarea vocabularului si abilitatilor conversationale ale copiilor, intr-o maniera relaxanta, ca pentru vacanta.

Unde?

Ne mandrim cu sali de clasa vesele si colorate, special amenajate cu creativitate pentru ca cei mici sa-si petreaca timpul intr-un mediu placut, sigur si linistit. Departe de casa si totusi „ca acasa”, acestia vor experimenta, se vor juca si intrece, isi vor face prieteni si, in timp ce patrund tainele limbii germane, vor avea ocazia de a decora ei insisi sala de clasa cu lucrari proprii, unice.

Cum?

Invatam, ne jucam, cantam, coloram, decupam, pictam si ne distram. Astfel se desfasoara orele de curs Kleininder – Deutsch. Copiii vin cu drag la cursuri, pentru ca stiu ca aici isi vor intalni prietenii, vor descoperi ce surprize le-a mai pregatit Frau si vor fi incantati peste masura de manualele frumos ilustrate si colorate.

Pentru ca invatatul sa nu devina o povara, profesorii Big Ben School prezinta informatiile atat vizual, auditiv cat si verbal. Nu doar ca este o metoda mai distractiva, ci este cunoscut faptul ca cei mici invata astfel mai usor.

TPR (raspuns fizic total) este parte integranta a fiecarei lectii Kleinkinder – Deutsch, tocmai pentru ca ii ajuta pe cei mici sa inteleaga si sa raspunda la limbajul fizic, prin implicarea totala in activitati de acest tip, cursantii concentrandu-se asupra unui singur lucru.

Ramanem tot in sfera jocului, a distractiei, si cream ore de curs cu metode de predare care includ ilustratii, jucarii, povesti audio si video si jocuri. Folosim mijloace media dintre cele mai actuale, pentru a aduce in sala de clasa universul minunat al copiilor. Micii cursanti au ocazia sa invete prin intermediul unor modalitati originale si distractive, distincte de cele traditionale.

Materialele utilizate de Big Ben School sunt dintre cele mai actuale si apartin unor edituri germane de prestigiu precum ELI, Hueber, Klett. Acestea, alaturi de materiale personale, postere, imagini, filmulete, marionete si fise de lucru, contin teme si personaje care ii ajuta pe copii sa invete cu zambetul pe buze. Desigur, tot ceea ce punem la dispozitia micilor cursanti este adaptat nivelului si varstei lor.

...
Germana profesor nativ

Exersarea limbii engleze sau germane vorbite cu profesori nativi ofera rezultate imediate. Vei observa chiar dupa primul modul, progrese clare in ceea ce priveste imbogatirea vocabularului, fluenta, pronuntia, dezinvoltura si spontaneitatea.

Cursul cu profesorul nativ aduce un plus fata de cursul normal de limba engleza sau germana, deoarece se folosesc aspecte ale limbajului precum argoul si limbajul uzual.

Vorbitorii nativi se simt extrem de confortabil folosind propria limba într-un mod dinamic, facilitand invatarea usoara a cuvintelor si expresiilor. Ei traiesc si respira aceasta limba, iar in curand si tu vei face acelasi lucru!

Vei invata sa utilizezi in mod corect timpurile verbelor si sintaxa frazelor, pronuntia corecta a cuvintelor si vei dobandi cunostinte de cultura generala.

Cel mai important, te vei simti mult mai motivat sa inveti sa vorbesti corect, pentru a te putea face inteles si te vei simti implinit cand vei reusi sa porti o conversatie intreaga cu profesorul tau.

In concluzie, vei imbina utilul cu placutul: te vei distra, vei juca numeroase jocuri de cultura generala in limba engleza sau germana, iti vei face prieteni noi si, bineinteles, vei invata cu pasiune sa vorbesti limba preferata!

...
Germana pentru liceu

Special create pentru elevii de liceu, cursurile noastre de limba germana vin in completarea cunostintelor deja acumulate si pun accent pe dezvoltarea in egala masura a abilitatilor de comunicare, scriere, citire si ascultare in limba studiata.

Pentru ca stim cu totii ca la aceasta varsta interesele si pasiunile cursantilor sunt din cele mai actuale si diverse, profesorii Big Ben School au dezvoltat un curriculum si metode atragatoare care se bazeaza pe subiecte contemporane si situatii din viata de zi cu zi.

Cui ne adresam?

Cursul Deutsch fur junge Erwachsene se adreseaza liceenilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani care au mai luat contact cu limba germana.

Programa Deutsch fur junge Erwachsene este conceputa conform temelor, vocabularului si problemelor de gramatica cuprinse in examenele OSD.

In plus, pregatirea speciala pentru aceste examene este inclusa in programa noastra, astfel incat nu este necesar un curs special pe care cursantii trebuie sa-l urmeze!

Cand?

Cursurile Deutsch fur junge Erwachsene se desfasoara pe tot parcursul anului scolar, mai exact incepand cu luna septembrie si pana in luna iunie.

Ne vom intalni o data pe saptamana timp de doua ore si jumatate si vom lucra impreuna, pas cu pas, cu rabdare si entuziasm, pentru a ne atinge scopul propus.

Unde?

Intr-o vila luminoasa, intr-o zona linistita din sectorul 2 al Bucurestiului.

Salile de curs sunt primitoare, amenajate special pentru cerintele de varsta ale cursantilor. Dotate cu echipamente electronice moderne si toate materialele necesare pentru a facilita si face cat mai atragator procesul de invatare, salile de curs de la Big Ben School sunt locul in care te vei simti ca acasa.

Cum?

Prin cele mai noi metode adaptate varstei si nivelului de limba si cunostinte al cursantilor.

Invata limba germana prin metode ce combina mijloace auditive, vizuale si cinetice. Astfel, nu te vei plictisi nicio secunda in timpul orei de curs si vei retine si intelege cu usurinta totul, fara exceptie de aceasta data!

Profesorii Big Ben School pregatesc cu atentie si inventivitate fiecare activitate astfel incat, toate problemele de gramatica, vocabular si comunicare sa fie intelese si retinute cu usurinta si exersate cu placere si entuziasm.

Cel mai banal exercitiu va deveni o activitate interactiva si distractiva la care cursantii se vor intrece sa participe. Pe rand, cursantii vor lua locul profesorului, implicandu-se extrem de activ in ora de curs, aceasta fiind una dintre cele mai eficiente strategii pentru a retine si intelege.

Invatarea cu succes poate fi realizata doar într-un mediu interesant si distractiv. Vei fi încurajat sa-ti dezvolti în primul rand de încrederea in sine, in utilizarea limbii germane in situatii practice.

De ce?

Pentru ca invatarea limbii germane poate deveni o adevarata placere!

Scopul nostru este dezvoltarea tuturor celor patru abilitati: citit, scris, ascultat si vorbit. Vei putea intelege si comunica cu vorbitori nativi, iti vei imbogati vocabularul, te vei putea exprima in situatii cotidiene uzuale si intelege informatii si texte in limba germana.

In acelasi timp te vei pregati pentru examenele internationale OSD, acreditate si recunoscute in diverse tari, necesare pentru evaluarea cunostintelor de limba germana la nivel international, pentru a obtine accesul la universitati din strainatate, reunificarea familiei sau obtinerea cetateniei.

Categorii
Date de contact
0751385518
Sos. Iancului, nr. 102, sector 2,
Distribuie