Big Ben School of Languages

Cursuri engleza

...
Engleza pentru gimnaziu

Doresti sa poti comunica fluent si fara efort in limba engleza? Vrei sa-ti faci noi prieteni, alaturi de care sa te distrezi de doua ori pe saptamana? Visezi la un curs in cadrul caruia sa poti discuta liber si amical cu toata lumea, sa ai parte de proiecte interesante si activitati practice, bazate pe creativitate si interactivitate?

Vrei un profesor amuzant, tanar, care sa vorbeasca intr-adevar „pe limba ta“, sa te inspire si cu care sa te intelegi excelent?

Speri sa intelegi, in sfarsit, gramatica ce alta data parea complicata, insa de data asta NU intr-o maniera plictisitoare si NU cu accent pe cerinte care te obosesc?

Atunci fii convins ca ai ajuns unde trebuia!

Una din problemele principale cu care se confrunta elevii de varsta ta in procesul de invatare a limbilor straine, este lipsa curajului de a se exprima, lipsa exercitiului si a practicii.

Stim prea bine ca limba engleza nu se poate invata prin rezolvarea unor exercitii grele si interminabile de gramatica, nici prin lectura unor texte grele si invechite.

Stim ce rol important joaca profesorul in a-i atrage si captiva pe elevi si de a-i face sa petreaca timp de calitate la fiecare curs. In aceeasi masura, stim cat de importante sunt activitatile de productie activa a limbii.
Tinem cont de toate acestea si reusim astfel sa transformam toate cursurile noastre in intalniri eficiente, pline de viata si veselie!

Insistam de la inceput pe:

* dobandirea fluentei in comunicare

* dobandirea abilitatii de intelegere a limbii engleze orale si scrise, in orice context

* deprinderea pronuntiei corecte si a accentului cat mai apropiat de cel nativ

Cui ne adresam?

Cursul Senior English se adreseaza elevilor cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani (clasele V – VIII) care au mai luat contact cu limba engleza.
Programa Senior English este conceputa conform temelor de studiu, vocabularului si problemelor de gramatica cuprinse in examenele internationale Cambridge.
In plus, pregatirea speciala pentru aceste examene (Cambridge KET si PET) este inclusa in programa noastra, astfel incat nu este necesar un curs special, suplimentar.

Cand?

Cursurile de limba engleza Senior English se desfasoara pe tot parcursul anului scolar, incepand cu luna septembrie si pana la finalul lunii iunie. Ne vom intalni fie de doua ori pe saptamana timp de o ora si jumatate, sau o data pe saptamana, pret de doua ore.

Unde?

Intr-o vila luminoasa a sectorului 2, Bucuresti.

Salile de curs sunt spatioase, primitoare, amenajate special pentru cerintele de varsta ale cursantilor. Ele dispun de toate dotarile moderne, tehnice si electronice, precum si de toate materialele didactice necesare pentru a facilita si a face procesul de invatare cat mai atragator cu putinta.

In plus, cursurile pe platforma Zoom ne-au ajutat sa inaintam cu materia si sa ne continuam activitatea de invatare chiar si pe timp de criza. Acest nou format de studiu ne-a ajutat sa descoperim in noi abilitati neexplorate inca, ne-a provocat sa ne insusim numeroase competente digitale si ne-a facut mai atenti, mai moderni si mai bine adaptati vremurilor si cerintelor. Orele noastre pe Zoom si-au aratat de fiecare data eficienta. Prin intermediul numeroaselor materiale video-audio, al muzicii, al exercitiilor si textelor online, cursurile noastre in spatial virtual sunt o adevarata placere si o reusita!

...
Engleza pentru scolari

Cursurile de limba engleza pentru scolari Junior English ii insotesc pe copii intr-o expeditie fantastica, alaturi de personajele lor preferate.

Divizat pe mai multe niveluri, cursul de limba engleza pentru scolari este dinamic, ii motiveaza si ii inspira pe copii prin povestiri scurte ce implica eroi, cantece, jocuri cu scopuri bine definite, concursuri si proiecte.

Dar cea mai importanta este modalitatea vesela si stimulatoare prin care copiii descopera la Big Ben School universul minunat al limbii engleze.

Abordarea se face de la egal la egal, pentru ca profesorul este in primul rand un prieten si un partener de joaca al copilului.

Imagineaza-ti bucuria si satisfactia pe care le va simti copilul tau cand se va descurca singur la restaurant, la hotel sau la aeroport atunci cand sunteti in vacanta! Sau poate la muzeu, la joaca cu copii de alte nationalitati sau intr-o simpla conversatie cu un nativ.

La Big Ben School, scopul nostru este sa ii ajutam pe micii cursanti sa inteleaga un vorbitor nativ, sa poata comunica corect in situatii cotidiene, fie ca vorbim despre scoala, vacanta, locul de joaca sau alte situatii.

Cui ne adresam?

Cursul de limba engleza pentru scolari Junior English se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani (clasele 0-IV) care au mai luat contact sau sunt la primul contact cu limba engleza.

Micutul tau are emotii? Ii este teama ca nu se va descurca? De aceea suntem noi aici! Sa il ajutam sa capete incredere in fortele proprii. Vino cu el la testarea gratuita, care va fi efectuata de unul dintre profesorii nostri! Astfel, vom stabili impreuna care este nivelul de limba si de varsta, pentru a-l incadra in grupa ideala.

Si vestile bune nu se opresc aici!

Programa Junior English este conceputa conform temelor, vocabularului si problemelor de gramatica cuprinse in examenele internationale Cambridge. Asadar, nu glumim cand este vorba despre pregatirea copilului tau, ci punem la dispozitia lui tot ce este mai bun, mai folositor, de actualitate.

In plus, pregatirea speciala pentru examenele Cambridge este inclusa in programa noastra, asa ca nu este necesar un curs special pe care cursantii trebuie sa-l urmeze.

Cand?

Cursurile de limba engleza Junior English se desfasoara pe tot parcursul anului scolar, mai exact incepand cu luna septembrie si pana la finalul lunii iunie.

Copilul tau se incadreaza in grupa Junior English 0? Inseamna ca este pregatit pentru una dintre cele mai frumoase aventuri din viata lui.
Intalnirea cu limba engleza, pret de cate o ora, de doua ori pe saptamana, este distractiva, plina de informatii atent structurate, cu emotii constructive si zambete largi.

Se incadreaza in grupa Junior English 1, 2, 3 sau 4? Atunci vorbim despre lucru mai aprofundat, dar intr-o maniera la fel de relaxanta si amuzanta, timp de cate o ora si jumatate.
De aceasta data, cursantii nostri sunt un pic mai marisori, drept pentru care cresc si pretentiile, incepem pregatirea pentru examenele Cambridge YLE, citim, scriem si conversam mai mult.

...
Engleza pentru prescolari

Inainte de toate, trebuie sa faceti cunostinta cu Veverita vesela, personajul principal al fiselor de lucru din manual, al cantecelor, al jocurilor si al filmuletelor. Ea este marioneta alaturi de care micii cursanti se vor juca, se vor distra si, cel mai important, vor invata limba engleza la cursul de limbe engleza pentru prescolari, Baby English.

Cui ne adresam?

Cursul de limba engleza pentru prescolari Baby English este special conceput pentru copiii prescolari cu varste cuprinse intre 4 si 6 ani, care nu stiu inca sa scrie si sa citeasca. Are la baza universul copiilor, jocul, diversitatea. Deoarece fiecare copil are personalitatea sa si un stil unic de a invata, cursul are la baza implicarea activa si continua a celor mici prin metode originale si variate.

Atent planificata, fiecare ora de curs de limba engleza Baby English este o calatorie catre universul povestilor, este distractiva si croita in functie de interesele celor mici care sunt in permanenta dornici sa descopere, sa vorbeasca, sa inteleaga. Este primul pas spre descoperirea limbii engleze, care mai tarziu va deveni o pasiune pe care copiii vor dori sa o perfectioneze.

Cand?

 

Cursurile de limba engleza pentru prescolari Baby English se desfasoara pe tot parcursul anului scolar, mai exact incepand cu luna septembrie si pana la finalul lunii iunie.
De doua ori pe saptamana, micii cursanti au pregatita o ora speciala, in care vor incepe sa descopere nu doar limba straina preferata, ci si cultura anglo-saxona.

Unde?

Daca am spus ca invatam prin joc, inseamna ca avem pregatite clase vesele si colorate care corespund cerintelor specifice varstei copiilor, unde acestia se vor simti protejati si in siguranta, ca in mica lor casuta de limba engleza.
Si pentru ca fiecare copil merita toata atentia noastra, micii cursanti sunt impartiti in doua categorii de varsta: 4 ani si 5 ani, o grupa cuprinzand cel mult 10 participanti.

Cum?

„Jocul le ofera copiilor sansa de a exersa ceea ce invata.” (Fred Rogers)

Prin jocuri cu flashcarduri, postere, jucarii, prin dialoguri, karaoke, jocuri de rol, cantece pe diverse teme, povesti cu limbaj specific, activitati de colorat, pictura, fise de lucru si o multime de alte activitati distractive!

Cursul de limba engleza pentru prescolari Baby English este croit astfel incat sa-i ajute pe cei mici sa acumuleze vocabular si expresii suficiente pentru a putea comunica. Tocmai de aceea, ora se bazeaza foarte mult pe joc, prin activitati de ascultare, vizualizare si vorbire cat mai atragatoare. Stim cu totii ca este varsta la care curiozitatea atinge cote maxime, iar copiii adora sa intrebe, sa afle, sa descopere.

Micii cursanti vor asocia gesturi cu vocabular si structuri lingvistice, printr-o abordare naturala a predarii limbii engleze care include TPR (raspuns fizic total). Prin utilizarea TPR in timpul orelor de curs incercam sa profitam la maxim de capacitatea copilului de a invata prin reactii fizice la limbaj.

Fiecare minut din timpul cursului este valorificat de catre profesor, care are grija ca toti cursantii sa fie implicati in activitati in masura egala. La sfarsitul fiecarui curs de limba engleza profesorii Big Ben School retraiesc cu satisfactie si bucurie momentul in care cei mici exclama: “asa de repede s-a terminat?”

...
Engleza cu profesor nativ

Exersarea limbii engleze sau germane vorbite cu profesori nativi ofera rezultate imediate. Vei observa chiar dupa primul modul, progrese clare in ceea ce priveste imbogatirea vocabularului, fluenta, pronuntia, dezinvoltura si spontaneitatea.

Cursul cu profesorul nativ aduce un plus fata de cursul normal de limba engleza sau germana, deoarece se folosesc aspecte ale limbajului precum argoul si limbajul uzual.

Vorbitorii nativi se simt extrem de confortabil folosind propria limba într-un mod dinamic, facilitand invatarea usoara a cuvintelor si expresiilor. Ei traiesc si respira aceasta limba, iar in curand si tu vei face acelasi lucru!

Vei invata sa utilizezi in mod corect timpurile verbelor si sintaxa frazelor, pronuntia corecta a cuvintelor si vei dobandi cunostinte de cultura generala.

Cel mai important, te vei simti mult mai motivat sa inveti sa vorbesti corect, pentru a te putea face inteles si te vei simti implinit cand vei reusi sa porti o conversatie intreaga cu profesorul tau.

In concluzie, vei imbina utilul cu placutul: te vei distra, vei juca numeroase jocuri de cultura generala in limba engleza sau germana, iti vei face prieteni noi si, bineinteles, vei invata cu pasiune sa vorbesti limba preferata!

Cum te inscrii?

Pasul 1: Contacteaza secretariatul Big Ben School de luni pana vineri, intre orele 9:00 – 20:00, si afla in care dintre cele doua tipuri de grupe Kinder Deutsch se incadreaza micutul tau.

 

Pasul 2: In cazul in care nu esti deja cursant al Big Ben School vei fi invitat la sediul nostru pentru o testare gratuita.

 

Pasul 3: In functie de rezultatul testarii poti efectua inscrierea la curs.

 

Pasul 4: Inscrierea consta in completarea contractului si achitarea taxei pentru modulul respectiv.

 

Pasul 5: Dupa inscriere te asteptam cu nerabdare sa incepem sa conversam.

 

Te asteptam cu nerabdare!

...
Engleza pentru liceu

Special create pentru elevii de liceu, cursurile noastre de limba engleza vin in completarea cunostintelor deja acumulate si pun accent pe dezvoltarea in egala masura a abilitatilor de comunicare, scriere, citire si ascultare in limba studiata.

Pentru ca stim cu totii ca la aceasta varsta interesele si pasiunile cursantilor sunt din cele mai actuale si diverse, profesorii Big Ben School au dezvoltat un curriculum si metode atragatoare care se bazeaza pe subiecte contemporane si situatii din viata de zi cu zi.

Cui ne adresam?

Cursul High School English se adreseaza liceenilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani care au mai luat contact cu limba engleza.

Programa High School English este conceputa conform temelor, vocabularului si problemelor de gramatica cuprinse in examenele internationale Cambridge.

In plus, pregatirea speciala pentru aceste examene (Cambridge FCE, CAE si IELTS) este inclusa in programa noastra, astfel incat nu este necesar un curs special pe care cursantii trebuie sa-l urmeze!

Cand?

Cursurile de limba engleza High School English se desfasoara pe tot parcursul anului scolar, mai exact incepand cu luna septembrie si pana la finalul lunii iunie.

Ne vom intalni o data pe saptamana timp de doua ore si jumatate si vom lucra impreuna, pas cu pas, cu rabdare si entuziasm, pentru a ne atinge scopul propus.

Unde?

Intr-o vila luminoasa, intr-o zona linistita din sectorul 2 al Bucurestiului.

Salile de curs sunt primitoare, amenajate special pentru cerintele de varsta ale cursantilor. Dotate cu echipamente electronice moderne si toate materialele necesare pentru a facilita si face cat mai atragator procesul de invatare, salile de curs de la Big Ben School sunt locul in care te vei simti ca acasa.

Cum?

Prin cele mai noi si atragatoare metode si tehnici „brain friendly”.

Invata limba engleza prin metode ce combina mijloace auditive, vizuale si kinestezice. Astfel, nu te vei plictisi nicio secunda in timpul orei de curs si vei retine si intelege cu usurinta totul, fara exceptie de aceasta data!

Profesorii Big Ben School pregatesc cu atentie si inventivitate fiecare activitate astfel incat, toate problemele de gramatica, vocabular si comunicare sa fie intelese si retinute cu usurinta si exersate cu placere si entuziasm.

Cel mai banal exercitiu va deveni o activitate interactiva si distractiva la care cursantii se vor intrece sa participe. Pe rand, cursantii vor lua locul profesorului, implicandu-se extrem de activ in ora de curs, aceasta fiind una dintre cele mai eficiente strategii pentru a retine si intelege.

Invatarea cu succes poate fi realizata doar într-un mediu interesant si distractiv. Vei fi încurajat sa-ti dezvolti în primul rand de încrederea in sine, in utilizarea limbii engleze in situatii practice.

Categorii
Date de contact
0751385518
Sos. Iancului, nr. 102, sector 2,
Distribuie