Betonix - Statii betoane ,inchiriere vibrator beton, Bucuresti

Gratis nu exista, ieftin nu rezista!

...
Gratis nu exista, ieftin nu rezista!

Ce înseamna pentru noi CALITATEA:

 

Înseamna sa ne respectam promisiunile si sa oferim beton ce respecta integral cele mai stricte standarde în vigoare, asigurându-ne ca nu vor fi abateri de nici un fel pe parcursul productiei - transportului - pomparii - punerii în opera a betonului.

Sa ne implicam direct pentu fiecare santier în parte oferind consultanta si consiliere în vederea alegerii celor mai bune metode de lucru, materiale folosite si conditii de turnare, punând astfel la dispozitia clientului experienta acumulata de noi pe parcursul multor ani de santier.

Sa cunoastem si chiar sa anticipam nevoile clientilor venind în sprijinul lor cu solutii reale si eficiente (raport calitate/pret, timp de executie) indiferent daca este vorba despre materiale de orice fel, manopera, utilaje, sau orice alte resurse necesare unui santier.

Sa câstigam încrederea clientului prin oferirea de servicii complete cu promptitudine, fara preturi ascunse, pentru ca stim din experienta ca un client multumit are x vecini si y prieteni carora le va recomanda cu placere colaboratorii sai cu care a lucrat bine - si asta este cea mai buna reclama pentru noi.

Calitatea reprezinta elementul care ne diferentiaza pe noi - Betonix - de restul lumii si vrem ca acest fapt sa fie cunoscut de cât mai multi constructori si beneficiari.