Betonix - Statii betoane ,inchiriere vibrator beton, Bucuresti

Betonix - detalii firma

Cine suntem noi ?

În calitate de furnizor nu doar de beton ci de solutii pentru nevoile constructorilor, deservim o gama larga de clienti, de la proprietarii care construiesc în regie proprie pâna la companiile specializate în constructii civile de medie si mare complexitate.

Noi, BETONIX, suntem o companie noua pe piata însa alcatuita de profesionisti cu multa experienta acumulata în constructii atât în statiile de producere a betonului cât si pe diverse santiere. Ne adaptam în fiecare zi în functie de necesitatile clientilor nostri si încercam sa le oferim cea mai eficienta solutie (din punct de vedere al costului, timpului si efectului obtinut).

Astfel, ne propunem sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii în ceea ce priveste furnizarea betonului, solutii adaptate perfect nevoilor specifice din fiecare santier în parte.

Seriozitatea si profesionalismul ne caracterizeaza si - în contextul actual - ne vor ajuta sa ne remarcam din multime.

Compania noastra ofera solutii complete pentru necesitatile clientilor vis-a-vis de prepararea, transportul, turnarea si punerea în opera; a betonului precum si furnizarea de nisip, pietris, balast (agregate) plus alte servicii conexe, legate de sectorul constructiilor.

Scopul nostru este sa livram BETON, AGREGATE (nisip, pietris, balast) si SERVICII de cea mai buna calitate împreuna cu transport (precum pompare atunci cand este cazul), stabilind noi standarde de profesionalism si calitate. De aceea prestarea serviciilor noastre se face doar de catre profesionisti cu vechime în domeniu, cu scopul de a asigura buna desfasurare a activitatii.

Pentru orice fel de informatii privitoare la constructii (civile – industriale) va asteptam cu un telefon sau e-mail la adresa office@betonix.ro pentru ASISTENTA TEHNICA GRATUITA. Va asiguram ca fiecare e-mail va fi citit si veti fi contactati în cel mai scurt timp posibil de catre unul din inginerii nostri care va va propune o solutie. Nu ratati sectiunea „totul despre beton”  unde puteti gasi multe informatii utile !

Oferta de pret personalizata: BETON „ALL INCLUSIVE” (transport, pompare, taxe, etc): Contactati-ne telefonic sau pe e-mail pentru a primi cel mai bun pret pentru zona în care aveti santierul.

NOU (PROMOTIE):  Începând cu 1 august 2017 oferim spre închiriere vibrator beton (140 lei/ zi, oferim transport gratuit pâna la santierul Dumneavoastra din Bucuresti, Ilfov si zonele limitrofe). Venim astfel în sprijinul clientilor care ne-au solicitat acest serviciu, scutindu-i de drumuri si costuri suplimentare.

Mai jos puteti gasi câteva instrumente folositoare pentru viata de zi cu zi a constructorilor (si nu numai!). Puteti afla care mai este cursul BNR pentru principalele valute sau prognoza meteo (ATENTIE: nu trebuie sa va prinda ploia când turnati placa de beton, dar nici sa aveti parte de temperaturi peste 30ºC sau sub 0ºC, cazuri în care betonul trebuie aditivat corespunzator !).

Galerie foto
  • ...