BeautyDentExpert - stomatologie estetica, implantologie -Bucuresti

Chirurgie dentara

...
Extractia dentara

Extractia dentara (exodontia) inseamna indepartarea unui dinte din gura. Extractiile sunt practicate intr-o larga varietate de situatii incluzand caria dentara care a distrus prea mult din dinte astfel incat acesta sa nu mai poata fi restaurat. La BeautyDentExpert executam atat extractii obisnuite cat si extractii "chirurgicale" (cazul molarilor de minte inclusi). Specialistii nostrii va asigura ca atunci cand veti avea nevoie de o extractie vi se va asigura o anestezie de cea mai buna calitate si o medicatie postoperatorie adecvata astfel incat dumneavoastra sa nu aveti dureri si neplaceri de nici un fel. Extractia dentara sau uneori chiar gandul la procedura extractiei unui dinte poate determina o teama cel mai adesea nejustificata. Daca dimpotriva, veti intelege principiile si tehnicile care stau in spatele procedurii numite extractie dentara, veti descoperi ca procedeul unuei extractii dentare este cel mai adesea o banalitate.

...
Rezectia apicala

Rezectia apicala face parte din modalitatile chirurgicale prin care putem salva un dinte infectat. La BeautyDentExpert medicii nostrii chirurgi va vor ajuta sa pastrati in gura dinti care altfel ar fi trebuit extrasi.

...
Sinus lifting

La BeautyDentExpert va putem ajuta sa apelati la terapia prin implante chiar si in cazurile in care nu exista suficient os initial pentru inserarea acestora. Procedura care se aplica la maxilarul superior consta in augmentarea cu os artificial sau semiartificial a sinusurilor maxilare pentru a permite inserarea de implante.

...
Aditie osoasa

Aditia de os (artificial sau natural) este necesara cel mai frecvent atunci cand nu exista suficient os pentru inserarea de implante. Se poate adauga os in interventiile de sinus lifting, imediat postextractional sau prin grefe osoase. Aditia de os in interventiile de sinus lifting (augmentare de sinus) este detaliata pe larg la capitolul de sinus lifting. Aditia de os in alveole imediat postextractionale Alveola este zona din os in care sta radacina dintelui. Atunci cand o boala parodontala (parodontoza), un traumatism sau o infectie a radacinii a produs distructia alveolei aceasta necesita sa fie reconstruita pentru a permite ulterior inserarea unui implant. Daca nu se reconstruieste alveola in aceste cazuri atunci are loc o rezobtie osoasa accelerata care ulterior nu va permite plasarea implantului sau va produce un defect ososo inestetic.