BeautyDentExpert - stomatologie estetica, implantologie -Bucuresti

Stomatologie Estetica

...
Cosmetica dentara

Stomatologia estetica este o arta . Imbinand stiinta cu arta, stomatologia estetica va poate imbunatati imaginea si va poate reda increderea in propria persoana oferindu-va o viata mai buna pe plan spiritual si profesional. Iata ce putem face pentru dumneavoastra: Va putem transforma dintii patati si lipsiti de stralucire intr-un zambet fermecator. Va putem inlocui obturatiile vechi din amalgam care va pot chiar face rau. Putem sa remodelam dintii strambi, inegali sau inghesuiti prin fatetare ceramica cu aspect natural . Sa nu credeti ca procedurile stomatologiei estetice sunt doar pentru sanatate. Frumusetea este pentru marea majoritate motivul pentru care apeleaza la stomatologia cosmetica. Pentru altii insa ea reprezinta o necesitate. Si daca va doriti un zambet mai frumos si daca aveti nevoie sa inlocuiti niste dinti lipsa sau niste obturatii ("plombe") mai vechi , increderea dumneavoastra si zambetul dumneavoastra se vor imbunatati prin intermediul profesionistilor esteticieni de la BeautyDentExpert care vor executa manoperele de cosmetica dentara si stomatologie

...
Albire dentara

Foarte multi pacienti apeleaza la clinica noastra pentru a obtine un zambet mai stralucitor. Este sigur, rapid si putin costisitor. Puteti obtine albirea dintilor superiori, inferiori sau a intregii guri. Se poate apela fie la albirea la domiciliu, mai lenta, folosind gel special de albire si gutiere, fie, daca preferati, puteti apela la metoda rapida de albire in cabinet (power-bleaching) cu lampa speciala de albit Genius.

...
Remodelare gingivala

Gingivectomia si Gingivoplastia (Remodelarea gingivala) Exista multe persoane care in timp ce zambesc isi expun gingiile in mod excesiv. Stomatologia cosmetica poate rezolva acest neajuns utilizand diverse tehnici pentru a corecta aspectul estetic al gingiei. Prin arta chirurgiei cosmetice puteti obtine un zambet frumos in doar cateva vizite la clinica. Tratarea unui zambet gingival nu implica chirurgie de amploare si nici durere; de fapt este unul dintre cele mai usoare tratamente cu rezultate exelente.