Bartec RO - incalzire electrica in pardoseala Bucuresti

Covoare incalzitoare

...
Covorase de interior MH150

Acest sistem monofilar poate fi aplicat cu usurinta direct în stratul de adeziv al suprafetei finite. Datorita puterii sale de 150 W/m² poate fi folosit pe o suprafata mai mica cu acelasi efect ca si varianta de 100 W/m². Se foloseste în cazul reparatiilor, renovariilor sau constructiilor noi montându-se direct în adezivul suprafetei finite.Constructia covorasului este realizata din cablu monofilar fixat pe o plasa de fibra de sticla. Covorasul este dotat cu cablu de alimentare si sistem de protectie.

 

Alimentare: 230VTemperatura maxima de operare: 80°CDiametrul cablului: 3,58 -4,05 mm

...
Mochetă electrică încălzitoare

Mocheta electrica incalzitoare este un produs rezistent la umiditate si murdarie, ce confera caldura si poate fi folosita atat la interior cat si in mediul exterior. Este foarte usor de utilizat, se scoate din cutie si se baga in priza. Daca este folosita la interior ofera o caldura placuta in cateva minute si poate fi amplasata oriunde se doreste. Avand clasa de protectie necesara, se poate folosi si la exterior pe treptele de la intrarea in casa, ca pres de sters in fata usii, etc. Astfel actioneaza si ca un anti – derapant precum si ca o solutie de retinut murdaria ce apare in anotimpurile umede din cursul anului.

  • Product Details

Mocheta este disponibila in doua dimensiuni standard si 5 culori diferite: 600 x 450 mm cu o putere de 65W 600 x 900 mm cu o putere de 170W

...
Covorase de interior ThinMat 100

Acest sistem de incalzire se foloseste in cazul renovarilor interioare. Fiind foarte subtire el se poate instala in adezivul pardoselii finite.Acest lucru insemna o economie de bani si timp precum si comfortul unei pardoseli calde.Oricine poate instala covorasul incalzitor ThinMat folosind instructiunile de instalare.ThinMat 100 dezvolta o putere de 100W/m2 si este destinat incalzirii complementare.

Categorii
Date de contact
0722222511; 0737012337; 0723003450
Str. Wolfgang Amadeus Mozart, Nr. 18A, Sector 2, Bucuresti
Distribuie