Bartec RO - incalzire electrica in pardoseala Bucuresti

Mocheta electrica incalzitoare

Aceasta mocheta încalzita este produsul ideal pentru confort si caldura confortabila. Este potrivit în special pentru curatarea de încaltaminte la intrarea de spatii de cazare (birouri, holuri, holuri, bucatarii, etc). Datorita covorasului încalzit este posibil sa scada si nivelul de praf si noroi cu care intrati în încapere. Mai mult decât atât, aceasta mocheta este folosita pentru uscarea pantofilor umezi. Ca urmare pantofii sunt întotdeauna uscati si bine îngrijiti.Si, în final este potrivit pentru încalzirea picioarelor, mai ales în anotimpul rece. Mocheta de încalzire este conceputa pentru a fi utilizata numai pe podea. Va recomandam sa o folositi pe podea de urmatoarele tipuri: placi ceramice sau piatra, de acoperire laminat si linoleum.

Este foarte usor de utilizat, se scoate din cutie si se baga în priza. Daca este folosita la interior ofera o caldura placuta în câteva minute si poate fi amplasata oriunde se doreste.

Mocheta incalzitoare Warmset Heating Carpet este disponibila la dimensiunea standard de 75×50 cm cu puterea de 100 W.

Design 100% Italian, in colaborare cu arhitectul Ferruccio Tasinato, aceasta mocheta este destinata fie pentru uzul casnic fie pentru birou, creand o senzatie de confort placuta prin caldura pe care o degaja.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722222511; 0737012337; 0723003450
Str. Wolfgang Amadeus Mozart, Nr. 18A, Sector 2, Bucuresti
Distribuie