Arta Jucausa - Club de arta pentru copii, Bucuresti

Cursuri arte plastice

...
Pictura

În cadrul cursurilor noastre de pictura, copiii învata diverse tehnici de pictura cu ajutorul unor povesti interactive, care le stimuleaza atât creativitatea, cât si simtul estetic. Cursurile de pictura contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor, oferindu-le posibilitatea de a explora si de a se exprima creativ, ajutându-i totodata sa-si dezvolte încredera în sine, rabdarea, atentia si creativitatea.

ÎNSCRIE-TI COPILUL ACUM PENTRU A BENEFICIA DE:

  • Prima sedinta GRATUITA
  • 20% reducere pentru fratii înscrisi la aceeasi activitate
    *aceasta reducere se aplica doar pentru al doilea copil si doar pentru abonament lunar;
  • 10% reducere pentru copiii  înscrisi la cel putin înca o alta activitate a clubului*
    *aceasta reducere se acorda pentru activitatea cu pretul cel mai mic si doar pentru abonament lunar;

...
Desen fractal

Desenul Fractal este o forma de terapie prin arta si joc – un instrument intuitiv si atractiv prin linie si culoare. Prin linie, formam retele neuronale, directionam si schimbam gânduri. Prin culoare, restabilim armonia si echilibrul în starile noastre interioare. 
În cadrul atelierului, participantii deseneaza cu ochii închisi un traseu liniar continuu si apoi coloreaza cu ochii deschisi cu 36 de culori (toate culorile din spectru) dupa anumite reguli date. Pe durata desfasurarii atelierului, copilul se relaxeaza prin impregnarea frecventelor emise de culori în gândurile si emotiile sale, si îsi stimuleaza emotiile pozitive.
La finalul atelierului, participantii pleaca acasa cu un desen colorat inedit, care reprezinta transpunerea grafica a propriilor emotii.