Arta Jucausa - Club de arta pentru copii, Bucuresti

Cursuri actorie (teatru)

La Arta Jucausa, am organizat pâna în prezent peste 40 de spectacole de teatru si un film de scurt metraj. De asemenea, micii nostri actori au participat la festivaluri, emisiuni TV si concursuri, unde au fost mereu pe podium, obtinând de multe ori premiul I sau trofeul categoriei la diverse concursuri, atât la sectiuni individuale, cât si de grup. Cel mai recent rezultat pentru care ne bucuram foarte tare este Premiul I obtinut de micii nostri actori la Concursul de Teatru Medieval de la Sighisoara, în iulie 2022. 

Detalii despre evenimentele la care am luat parte puteti gasi aici

Copiii care participa la cursurile noastre de actorie joaca de cel putin 2 ori pe an într-o sceneta sau o piesa de teatru, iar cei din grupele avansate participa si la concursuri si festivaluri online sau pe scena.

Dorinta noastra este sa dezvoltam talentul actoricesc al copiilor, ajutându-i totodata sa capete încredere în ei, sa-si învinga timiditatea si sa dezvolte abilitati precum spontaneitate, creativitate, comunicare, dictie buna si atentie distributiva. 

ÎNSCRIE-TI COPILUL ACUM PENTRU A BENEFICIA DE:

  • Prima sedinta GRATUITA!*
    *prima sedinta are scop demonstrativ si de preselectie si nu se achita în cazul în care copilul nu va participa în continuare
  • 20% reducere începând cu al doilea copil înscris la aceeasi activitate**
    **aceasta reducere se aplica doar pentru al doilea copil si doar pentru abonamentul lunar
  • 10% reducere pentru copiii  înscrisi la cel putin înca o alta activitate a clubului***
    ***aceasta reducere se acorda pentru activitatea cu pretul cel mai mic si doar pentru abonamentul lunar
Galerie foto
  • ...