Armonia Center medicina alternativa Bucuresti

Detox foot spa

...
Detox foot spa

Care este principiul de functionare?

Precum magnetii care au polaritati pozitive si negative si fiecare celula a organismului nostru are ioni pozitivi si negativi. Atunci cand alaturam un magnet negativ de unul pozitiv ei se atrag. In mod similar, atunci cand ioni negativi sunt introdusi in apa din jur picioarelor, ionii pozitivi din corp sunt atrasi, permitand celulelor sa faca schimb de ioni prin osmoza. Ionii pozitivi sunt produsi de aparate electronice, precum computerele si telefoanele mobile. Ionii negativi sunt naturali si pot fi gasiti in surse nepoluate, cum ar fi in munti, in apa cascadelor sau pe plajele salbatice.

Ati observat vreodata cat de curat si proaspat se simte aerul imediat dupa o furtuna?

Aceasta este modalitatea prin care natura adauga ioni negativi in atmosfera si o curata de o parte dintre ionii pozitivi. Tratamentul de detoxifiere al organismului oferit de Armonia Center face acelasi lucru pentru organism. Efectele variaza de la persoana la persoana – aport energetic crescut, mai putina oboseala, usoara pierdere in greutate si o senzatie generala de bine.

Care sunt beneficiile tratamentului de detoxifiere?

Principalul beneficiu al tratamentului de detoxifiere este acela de alcalinizare a pH-ului organismului. Dar, de ce este important ca organismul sa aiba un pH alcalin? Un organism alcalin este esential pentru sanatatea unei persoane. Bolile prospera intr-un mediu acid. Deci, practic, cu cat organismul este mai alcalin, cu atat mai putin suntem predispusi de a contracta o boala.

Centrul pentru Controlul Bolilor (The Center for Disease Control) raporteaza ca pana la 85% din toate bolile sunt cauzate de toxinele si de poluantii din corpurile noastre. Organismul uman functioneaza cel mai bine atunci cand ionii sunt echilibrati la 80% negativi si 20% pozitivi. Cum putem realiza acest lucru? Ceea ce punem la dispozitia organismului, cum ar fi alimentele pe care le consumam, au fie proprietati acide, fie alcaline. Cu cat mai multe dintre alimentele incluse in dieta zilnica sunt alcaline cu atat mai bine.

Prin procesul de ionizare, tratamentul de detoxifiere ajuta la alcalinizare prin indepartarea radicalilor liberi din organism. Un avantaj suplimentar este ca detoxifierea organismului continua pana la 48 de ore dupa tratament, prin urinare si transpiratie. Pentru a facilita procesul de detoxifiere, dupa tratament ar trebui sa nu consumati alimente acide. Alte efecte masurate stiintific ale procesului de detoxifiere sunt nivelurile mai mici de zahar si cholesterol din sange.

Cui i se potriveste tratamentul de detoxifiere?

Cei mai multi oameni pot beneficia de tratamentul de detoxifiere. Este deosebit de bun pentru cei care sufera de tulburari gastro-intestinale, afectiuni ale pielii, infectii fungice etc. Tratamentul este contraindicat celor care au un stimulator cardiac, precum si celor cu rani deschise sau leziuni la nivelul picioarelor. Persoanele cu diabet zaharat de tip I ar trebui sa foloseasca cu precautie aceasta terapie de detoxifiere.