Armonia Center medicina alternativa Bucuresti

Homeopatie

Homeopatia face parte cu succes din portofoliul de servicii oferite de clinica noastra.  Clientii Armonia Center pot alege beneficiile majore aduse de aceasta metoda alternativa de evaluare si tratament.

Medicul care ofera consultatii in Cabinetul de Homeopatie al Armonia Center are o vasta experienta in domeniu.  Prin serviciile de homeopatie medicul va ajuta sa obtineti echilibrarea starii de sanatate in plan fizic, psihic, emotional, plecand de la teoria conform careia organismele vii au o dinamica innascuta de auto-vindecare.

Tratamentul homeopat e o forma de terapie profunda care se adreseaza persoanelor care doresc abordarea problemelor de sanatate dintr-o perspectiva individualizata. Diferenta fata de medicina clasica, alopata, este aceea ca homeopatia nu lucreaza cu substante toxice pentru organism, nu impiedica mecanismele naturale ale vindecarii, ci, dimpotriva, le ajuta sa se desfasoare. Prin urmare, sistemul imunitar iese intarit.

Trateaza afectiuni precum, raceli, afectiuni cutanate, astm bronsic, bronsite, afectiuni digestive, urinare, neurologice, psiho-emotionale, infertilitate, chisturi ovariene, amenoree, dereglari mestruale, endometrioza, fibrom etc. Practic, orice afectiune, acuta sau cronica, poate fi abordata homeopatic.  Remediile pot fi folosite chiar in situatiile in care administrarea medicamentelor trebuie evitata: sarcina, alaptare sau  alergie la medicamente.  Homeopatia se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, de la sugari pana la varstnici.

Galerie foto
  • ...