Armonia Center medicina alternativa Bucuresti

Biorezonanta magnetica

...
Nutritie

Fiecare dintre miile de miliarde de celule ale organismului nostru solicita zilnic o anumita cantitate de nutrienti pentru a functiona in mod optim. Orice modificare in alimentatie ne schimba viata, iar schimbarile pot fi majore: tonus fizic si psihic mult imbunatatite, acuitate mentala, ajungerea la si mentinerea unei greutati optime, apetit sexual, somn odihnitor si o buna stare generala de sanatate.

Auzim de multe ori despre diete minune, produse speciale care ne ajuta sa ne mentinem silueta sau sa dam jos kilogramele in plus acumulate pe parcursul anilor si se intampla uneori sa ne incante ideea de a scapa de un numar mare de kilograme intr-un timp cat mai scurt. Ceea ce nu realizam pe moment este faptul ca vom avea parte fix de efectul advers, deoarece in timp si mai scurt vom ajunge din nou la aceeasi greutate de dinainte de regim.

Pasii catre o dieta corecta

Primul pas catre o alimentatie sanatoasa si schimbarea stilului de viata este consultatia unui nutritionist.  Consultatia individuala de nutritie incepe cu discutii libere despre greutatea dorita si obiceiurile alimentare, nocive sau nu, din prezent.  Cel de-al doilea pas il reprezinta un program personalizat de alimentatie. Ce inseamna asta? Veti primi un program personalizat de alimentatie care sa respecte cat mai bine micile placeri ale fiecaruia si preferintele culinare.  Apoi urmeaza sedintele de monitorizare in care este evaluata evolutia si rezultatele si este adaptata alimentatia in conformitate cu acestea si cu rezultatele dorite.

O vizita la Armonia Center si o discutie cu specialista noastra in nutritie Elena Otioc va va schimba complet viziunea despre greutate si metodele corecte , benefice prin care puteti scapa de kilogramele in plus acumulate.

Beneficiile unei diete si a unui program personalizat de alimentatie:

  • Obtinerea unei scaderi sustenabile in greutate
  • Ajungerea la un mod sanatos de viata si la o alimentatie cotidiana echilibrata
  • Imbunatatirea starii de sanatate in cadrul unor patologii acute sau cronice
  • Corectarea unor tulburari de comportament alimentar precum bulimie sau anorexie
  • Consilierea pentru o trecere facila la o alimentatie vegetariana sau vegana