Armand, Cofetarie - Bucuresti

Despre Cofetaria Armand

...
Despre Cofetaria Armand

Dulcele este un gust al placerii, ne provoaca clipe fericite si rasfat. ARMAND va invita sa savurati delicioasele sale produse de cofetarie si patiserie in Str. Armand Calinescu nr 25, sector 2, Bucuresti. Folosim numai ingrediente naturale si proaspete, iar secretul retetelor noastre este PASIUNEA.

www.cofetariaarmand.ro este cel mai plin de savoare si mai divers magazin online din Romania pentru torturi, prajituri, mini-prajituri, torturi personalizate, cupcakes, macarons, candy bar sau produse de patiserie.

Creativitate si Personalizare

In materie de modele, culori, texturi si forme – practic nu exista limite. Indiferent ca vei gasi ceea ce iti doresti printre temele deja realizate sau doresti ceva complet nou – suntem la dispozitia ta pentru a transforma in realitate visul tau.

Personal sau de Afaceri

www.cofetariaarmand.ro preia zilnic zeci de comenzi venite din tara si din strainatate pentru ocazii speciale, oameni dragi, copii fericiti, surprize nemaipomenite, aniversari corporate, evenimente oficiale sau mondene.

Gust si Punctualitate

Pentru ca stim cat de importante sunt detaliile in momentele importante, iti punem la dispozitie o varietate de compozitii si produse fara egal in Romania. In egala masura, iti garantam dedicatia si punctualitatea noastra in finalizarea proiectului pe care ni-l incredintezi.

Surprize de la Distanta

Oriunde te-ai gasi (in tara sau in strainatate), fie ca este vorba despre evenimente personale sau de afaceri, poti plasa comenzi online in 7 pasi rapizi pentru produse rafinate realizate din ingrediente proaspete si naturale de cea mai buna calitate.

Surprize Anonime

Daca doresti sa trimiti un cadou dulce persoanei dragi, dar vrei sa ramai anonim, iti oferim aceasta optiune atunci cand plasezi comanda. Noi vom pastra secretul! Astfel, cand vom face livrarea, produsul va fi insotit doar de declaratia de conformitate (documentul de trasabilitate si de avizul de insotire.

Online sau in Persoana

Daca vrei sa economisesti timp, ne trimiti comanda si noi o livram la adresa dorita si la momentul oportun – gratuit in Bucuresti sau contra cost in restul tarii (vezi detalii complete livrare).

Daca vrei sa ne cunosti mai bine, te invitam in Cofetariile Armand pentru a degusta compozitiile noastre bazate pe ciocolata belgiana autentica si pe retete cu specific frantuzesc.