Armand, Cofetarie - Bucuresti

Mini prajituri

...
Mini Tarta Fructe

Mini Tarta Fructe este o combinatie intre aluatul fraged de origine frantuzeasca cu o textura crocanta si crema de vanilie preparata dupa reteta traditionala cu aroma de vanilie proaspata. La acestea se adauga fructe proaspete care ofera un gust racoritor si fin tartei.Tartele cu fructe sunt intotdeuna o alegere fericita atunci cand cautati un desert dulce si cu mult fructe in acelasi timp. In Cofetaria Armand gasiti mereu tarte delicioase din ingrediete naturale si fructe proaspete!

...
Mini Eclere

Mini eclerul este un produs de patiserie facut cu aluat choux, umplut cu crema adecvata si acoperit cu glazura. Aluatul este facut in forma alungita si copt pana cand devine gol in interior. Dupa ce se raceste este umplut cu o crema de cafea sau de frisca, iar deasupra este glazurat cu ciocolata fina belgiana. Prajitura are originea in Franta, dar este un tip popular de desert servit peste tot in lume. Eclerul din Cofetaria Armand va ofera un gust clasic, dar rafinat in acelasi timp.

...
Mini 3 Mousse

Ciocolata cu lapte, ciocolata neagra si alba intr-o combinatie ce satisface si cei mai exigenti clienti. Prajitura este asezata pe un blat subtire de patiserie iar compozitia este in intregime din mousse fin de ciocolata.Amestecurile de ciocolata veritabila belgiana sunt preparate din frisca, ciocolata, gelatina, galbenus de ou zahar si frisca semibatuta. Acestea sunt turnate in trei straturi suprapuse in formele dorite. Decorul este facut din amestec fin de ciocolata, ceea ce confera un aspect elegant prajiturii.Prajitura 3 Mousse va ofera satisfactia unei retete frantuzesti de calitate, pregatita din ingrediente 100% naturale pentru a fi siguri de un desert reusit.

...
Brownies

Brownies este o prajitura pe baza de ciocolata, cu o textura densa si consistenta. Pentru o asemanare relevanta am putea spune ca are textura unei negrese