Andatech Electrocom - importator, distribuitor sisteme de supraveghere video Bucuresti

Kituri supraveghere video

...
Kituri supraveghere video 4 camere

Va prezentam o solutie completa pentru supravegherea video cu 4 camere video, 2 de exterior si 2 de interior de tip dome. Va oferim sprijin in instalarea si montarea acestora la dvs. acasa.

Acest kit de supraveghere video cu 4 camere are inclus un DVR model 9004 cu 4 canale, ce se poate conecta la internet si se poate vizualiza de pe orice dispozitiv de tip telefon mobil, tableta sau calculator, laptop.

Kit -ul de supraveghere video mai cuprinde pe langa cele 4 camere video si DVR – ul, 4 alimentatoare de 12V/1A, 11 mufe BNC pentru conectarea camerelor de supraveghere video la DVR si pentru conectarea DVR-ului la intrarea de semnal video a televizorului, 100m de cablu coaxial RG6, 100m de cablu de alimentare 2×0,5mm.

Toate componentele acestui kit de supraveghere video sunt produse de calitate in conformitate cu cerintele si nevoile clientilor si cu standardele europene aflate in vigoare.

PRET Kit supraveghere video 4 camere exterior-interior cu conectare la internet: 590,90 Lei + TVA (732,72 Lei cu TVA)

PRET Kit supraveghere video 4 camere exterior-interior cu conectare la internet cu hard disc de 500G: 789,45 Lei + TVA (978,92 Lei cu TVA).

Asiguram la cerere proiectarea, instalarea si service-ul pentru aceste kituri de supraveghere video achizitionate de la noi.

...
Kituri supraveghere video 8 camere

In ultimul timp, au inceput sa apara si la noi in tara sisteme complete de supraveghere video numite si kit-uri de supraveghere video. Un exemplu sunt kit-urile de supraveghere video cu 8 camere si posibilitate de conectare la internet, instalate in marile intersectii din orase sau institutii financiare, sedii de birouri au rolul de a monitoriza si supraveghea traficul rutier de pe arterele importante si activitatea fiecarui angajat in parte si a fiecarei persoane care intra in spatiul respectiv.

Aceste kituri de supraveghere video au devenit o necesitate in aeroporturi, statii de metrou sau de tren  pentru evitarea posibilelor amenintari sau reducerea accidentelor.

Astfel, kit-urile de supraveghere video complete ajuta la cresterea sigurantei in incinta aeroporturilor, ofera monitorizare in timp real in diferite sectii, iar imaginile se pot accesa de pe calculatoare separate fiind conectate la internet. Stocarea acestor imagini se face digital, ceea ce ofera posibilitatea arhivarii de cantitati nelimitate, iar vizualizarea lor se poate face de pe orice caluculator cu acces la internet.

Avand in vedere avantajele acestor sisteme de supraveghere, va prezentam un kit de supraveghere video 8 camere de interior (8 canale la 8 intrari video) care se poate conecta la internet si se pot vizualiza inregistrarile ori pe un telefon mobil, tableta sau calculator.

Kit-ul de supraveghere video prezentat cuprinde 8 camere de supraveghere video de interior de tip dome, un DVR Stand Alone model DVR-9008, 8 alimentatoare de 12V/1A, 19 mufe BNC, 200m de cablu coaxial RG6, 200m de cablu de alimentare 2×0,5mm.

PRET Kit de supraveghere video 8 camere interior: 1033,06 Lei + TVA (1280,99 Lei cu TVA).

PRET Kit de supraveghere video 8 camere interior cu hard disc de 500G: 1229,52 Lei + TVA (1524,60 Lei cu TVA).

Comercializam si  montam kit-uri complete de supraveghere video in Bucuresti si in afara capitalei, produsele fiind livrate prin curier urgent.

...
Kituri supraveghere video 16 camere

Kit-ul de supraveghere video prezentat este format din 16 camere de exterior, un DVR Stand Alone model DVR-9016, 16 alimentatoare de 12V/1A, 35 mufe BNC, 400m de cablu coaxial RG6,  400m de cablu de alimentare 2×0,5mm.

DVR -ul pe care il contine acest sistem de supraveghere video prezinta urmatoarele caracteristici tehnice: are iesire VGA (pentru monitor) si iesire TV (intrare AV-IN la TV), compresie H264 – cel mai bun tip de compresie, transmisie internet (imaginile pot fi vizualizate atat de pe un PC din alta locatie, cat si de pe un smartphone – iPhone, BlackBerry, Android, HTC, Symbian),  are optiunea de a inregistra la detectie de miscare sau dupa un program prestabilit, interfata SATA pentru hard disc, port USB pentru backup pe stick USB. La acest DVR-ul aveti ca si accesorii mouse si telecomanda.

DVR-ul asigura inregistrarea la rezolutia maxima disponibila pe piata in acest moment, formatul FULL D1 – 704×576 pixeli. Printr-un monitor atasat la DVR sau printr-o conexiune de retea puteti vizualiza in timp real cele 16 camerele conectate la DVR sau inregistrarile anterioare, imaginile putand fi vizualizate prin Internet, care va da posibilitatea sa vizualizati oricand afacerea sau obiectivul supravegheat. Folosind functia de trimitere e-mail la detectia de miscare veti afla instantaneu ca a avut loc un eveniment si va puteti conecta imediat la DVR de oriunde sunteti (acasa sau in alta locatie).

Puteti vizualiza imaginile in multiple formate: picture in picture, ecran partajat sau complet. In acelasi timp puteti utiliza functia de Zoom digital a DVR-ului, orice camera normala poate deveni una cu zoom digital (mareste imaginea deja existenta).

PRET Kit supraveghere video 16 camere exterior: 1930,16 Lei + TVA (2393,40 Lei cu TVA);

PRET Kit supraveghere video 16 camere exterior cu hard disc de 1T: 2169,36 Lei + TVA (2690,01 Lei cu TVA.

Sisteme de supraveghere video pe care le comercializam servesc la urmarirea si inregistrarea imaginilor dintr-un spatiu care trebuie supravegheat. Vindem cele mai co