Andatech Electrocom - importator, distribuitor sisteme de supraveghere video Bucuresti

Camera de Supraveghere video PIXIM-IR

Camera de supraveghere video PIXIM utilizează senzor de imagine PIXIM Seawolf SUPER WDR, prin care acest produs de supraveghere video poate captura imagini de inalta calitate, detaliate, inclusiv culori precise, tonul pielii, trasaturi faciale, precum si alte caracteristici, simultan atat in cele mai întunecate cat si in cele mai iluminate momente ale inregistrarii.

Ca si caracteristici, aceasta camera de supraveghere video prezentata in imagine are o rezolutie de 690 de linii TV care dau calitatea imaginii,  24 LED-uri IR, suport inclus si lentila de 3,6mm.

Culoarea disponibila pe care o avem in stoc pentru aceasta camere video este argintiu. De mentionat este faptul ca aceasta camera este compatibila cu toate DVR-urile pe care firma noastra le comercializeaza.

De asemenea, daca achizitionati aceasta camera de supraveghere video PIXIM, nu uitati sa cumparati si alimentator de 12V 1A. Dispunem de o gama de alimentatoare pentru sistemele de supraveghere video diversificata si la preturi decente.

PRET camera de supraveghere video PIXIM-IR: 310 Lei + TVA (384,40 Lei)

Camera de supraveghere video PIXIM surprinde cu exactitate toate detaliile critice intr-o scena, evidentiind inclusiv umbrele si mentinand in acelasi timp calitatea imaginii si acuratetea culorilor.

Tehnologia Sistem digital Pixel Pixim ii ofera camerei de supraveghere o calitate a imaginii fara precedent in toate conditiile de iluminare. Acest sistem complet digital permite camerei Pixim de a captura eficient imaginea de ansamblu, indiferent de conditiile de iluminare sau de aplicare – asigurandu-se astfel cea mai mare rezolutie, culoare naturala si claritate, eliminand in acelasi timp in mod automat imagini compromise (de exemplu: orbire, reflexiile).

Camerele Pixim sunt recomandate sa se utilizeze in toate conditiile cu probleme de iluminare, fiind solutia cea mai versatila pentru numeroase aplicatii, inclusiv:

  •  
    • supraveghere video banci;
    • supraveghere video pentru magazine cu amanuntul;
    • supraveghere video in sali de jocuri;
    • supraveghere video zone industriale;
    • supraveghere video pentru parcari auto;
    • supraveghere video pentru scoala, birou;
    • supraveghere video pentru transport auto/cai ferate/naval si in aeroporturi.
Galerie foto
  • ...