Cossum Services- Compartimentari spatii de birouri si pardoseli, Bucuresti

Compartimentari din sticla

...
Pereti din sticla

Peretii din sticla sunt realizati din geam securizat cu grosime 8-10-12 mm, existand o multitudine de profile si sisteme de prindere pentru executia unei game diverse de partitii din sticla cu usi batante sau glisante incorporate.

Folosirea sticlei mate sau transparente permite o abordare inedita a spatiului de locuit cu inovatii arhitecturale si idei de amenajare moderne.

 

 

...
Usi din sticla

Usile din sticla impun o tendinta moderna de decorare a spatiului din biroul sau locuinta dumneavoastra. Prin folosirea usilor din sticla putem utiliza lumina naturala si in incaperile in care aceasta este redusa .

Utilizarea usilor din sticla aduce spatiilor un plus de eleganta, stil si ultilitate. Varietatea usilor din sticla este foarte larga, se intinde de la usi batante si glisante, la usi clare si mate la usi personalizate cu sigle si logo-uri.

Usile din sticla dau o nota moderna de decorare a spatiului din birou sau locuinta dumneavoastra urmarind in acelasi timp sa aduca noi tendinte ale design-ului prin aplicarea tehnicilor moderne.

 

Usi glisante din sticla

Atunci cand doriti o compartimentare intre doua incaperi, dar aveti nevoie de spatiu, puteti opta pentru usile glisante din sticla.

Avantajul acestor usi este ca nu ocupa statiu, ele se pot glisa langa perete cu ajutorul sistemelor de feronerie existente atat sub forma de carucioare ascunse cat si sub forma de carucioare vizibile care se pot monta atat pe sticla cat si pe perete sau pe structura metalica.

Partea de feronerie e asigurata de firme cunoscute in domeniu: Geze, Dorma sau Hafele.

Usi batante din sticla

Avand in vedere ca se deschid in ambele directii, cele mai des intalnite usi din sticla sunt cele batante care au ca dispozitiv un amortizor in pardoseala iar in cazul in care pardoseala nu permite interventie asupra ei balamalele se pot monta pe perete sau cu amortizor superior.

Exista si alte variante de usi pentru un perete de sticla estetic si anume usi simple, duble, cu supralumina sau fara, cu o parte laterala fixa sau in alte combinatii diferite, posibilitati fiind multiple deoarece nu lucram cu dimensiuni standard. Datorita faptului ca, se foloseste sticla securizata aceste usi se pot utiliza si in spatii cu umiditate ridicata precum bai, piscine, saune, etc.