Cossum Services- Compartimentari spatii de birouri si pardoseli, Bucuresti

Pardoseli mochetate

Mocheta a inlocuit in timp pardoselile clasice datorita avantajelor incontestabile, precum: retentia prafului, izolarea termica si izolarea fonica. Prin aceste avantaje mocheta conduce la crearea unui confort mai mare si a unei atmosfere primitoare, indiferent daca este amplasata in casa, in spatiile exterioare sau in spatiile comerciale.

Exista doua tipuri de mocheta profesionala: in rola si in dale.

Mocheta in rola

Mocheta in rola se poate monta atunci cand stratul suport este o alcatuit dintr-o suprafata continua si nu este necesar accesul sub pardoseala (sapa de egalizare, mozaic, OSB, ceramica, parchet etc.).

Pentru o rezistenta sporita la trafic intens este recomandata lipirea pe intreaga suprafata cu un adeziv profesional.

\

Mocheta in dale

Mocheta in dale este recomandata in general in spatiile unde exista pardoseala tehnica flotanta (pe sub care sunt trase cabluri electrice, retele de calculator, climatizare, etc.) datorita necesitatii de a avea acces rapid si facil sub pardoseala pentru diverse interventii. Din acest considerent la montarea dalelor de mocheta se foloseste un adeziv nepermanent care permite lipirea si dezlipirea comoda a dalelor de mocheta.

Mocheta in dale prezinta si avantajul modularitatii, astfel ca prin folosirea catorva dale de mocheta se pot construi desene si accente noi care sa schimbe aspectul unui spatiu sau se pot inlocui zonele intens traficate.

Galerie foto
  • ...