Aluplast - Sisteme de tamplarie PVC, Bucuresti

Usi terasa

...
Usa culisanta cu ridicare HST de 85 mm

Usa culisanta cu ridicare HST de 85 mm

Usa de terasa HST 85 mm este o solutie care permite ca locuinta ta de vis sa fie plina de lumina, fara bariere arhitecturale, aproape de natura înconjuratoare si, în acelasi timp, confortabila, calda si sigura.

Ferestrele de dimensiuni mari permit eliminarea tuturor restrictiilor, economisirea de spatiu si amenajarea libera a încaperii din acasa. Acestea sunt ideale pentru cei care doresc o combinatie confortabila a interiorului cu terasa si o vedere panoramica.

...
Usi de terasa PSK PATIO

PSK / Usile culisante si glisante pentru patio sunt o solutie economica care va functiona cel mai bine la intrarile mici pe terasa.

 

Sunt construite folosind profile standard de ferestre. Deplasarea canelurilor este posibila datorita utilizarii unui mecanism special de feronerie. Dupa întoarcerea mânerului din pozitia închis, cerceveaua se extinde în camera, perpendicular pe planul ferestrei, apoi se deplaseaza în lateral. Usa are si functia de înclinare a cercevelei. Dimensiunile maxime ale foilor de usa PSK sunt de aproximativ 1600x2100mm sau 1400x2300mm. Avantajele acestei solutii sunt pretul moderat si etanseitatea ridicata. Dezavantajele sunt un prag ridicat sub forma unui cadru de fereastra si probleme la deschiderea si închiderea canelurilor care pot aparea atunci când sunt utilizate necorespunzator.

...
Usi culisante Smart-slide

Usile culisante inteligente reprezinta o noua evolutie în segmentul usilor/ferestrelor culisante, care ar putea fi în cele din urma o alternativa atractiva la usile de terasa de tip PSK/PATIO.

 

Aceasta este o solutie excelenta pentru casele unifamiliale, dar si pentru cladirile publice, unde se asteapta de la usile de terasa usurinta în utilizare si fiabilitate. Printr-o combinatie inteligenta de solutii tehnice, SMART-SLIDE obtine rezultate foarte bune la testele de permeabilitate la aer, de rezistenta la presiunea vântului si de impermeabilitate.

Categorii
Date de contact
0314250506
Sos. Odaii, Nr. 157-163, Sector 1, Bucuresti
Distribuie