Aluplast - Sisteme de tamplarie PVC, Bucuresti

Ferestre PVC

...
Ferestre energeto NEO

energeto® neo este un design extrem de atractiv pentru clientii care apreciaza stilul atemporal. Forma simpla, simetrica, cubista este semnul distinctiv al ferestrelor realizate în acest sistem.

Sistemul energeto® neo a fost inspirat de stilul Bauhaus. Acest stil a revolutionat cândva arhitectura. Un design simplu si frumos pentru toata lumea. Multa lumina si o combinatie de elemente interioare si exterioare – caracteristici care sunt la fel de relevante ca întotdeauna, chiar si astazi, dupa 100 de ani.

Unghiuri puternice si o arhitectura minimalista cu o usurinta vizuala a structurii. Forma simpla, simetrica si cubista este semnul distinctiv al energeto NEO. Sistemul îndeplineste cele mai înalte cerinte în ceea ce priveste eficienta energetica si cele mai recente tendinte în materie de design. Ne-am stabilit o serie de cerinte: pentru a combina cele mai inovatoare tehnologii aluplast cu un design exceptional. Fiecare detaliu si tehnologiile utilizate sunt subordonate acestei viziuni.

 

...
Ferestre IDEAL 8000

Ferestre IDEAL 8000. Solutie fara compromisuri.Alegând ferestre realizate în sistemul IDEAL 8000, alegi un produs de top, în care calitatea profilelor si a materialelor utilizate nu face loc compromisurilor.

IDEAL 8000 este o combinatie de solutii tehnice de ultima ora menit sa obtina proprietati peste medie, garantând astfel, caldura, liniste, securitate si un aspect estetic unic al ferestrei. Este o propunere excelenta pentru oricine se asteapta la un confort al locuintei la cel mai înalt nivel.

Designul bine gândit si geometria profilelor, combinate cu tehnologiile disponibile, asigura o statica excelenta, o mentinere a functiilor ferestrelor pe termen lung si o functionare fara probleme.

...
Ferestre IDEAL 4000

IDEAL 4000. Recomandat pentru renovare.Ferestrele bazate pe sistemul IDEAL 4000 sunt perfecte ca înlocuitor pentru lemnul vechi dintr-un apartament sau casa, mai ales atunci când dorim sa pastram aspectul suplu al ramelor la ferestrele existente.

 

Acesta este unul dintre cele mai bogate sisteme când vine vorba de disponibilitatea formelor de profil si, astfel, oferind o multime de posibilitati de configurare a caracterului si stilului ferestrelor.

Designul original si armonios, combinat cu o gama larga de solutii de sistem, ofera posibilitati nelimitate de creatie si, astfel, subliniaza propriul stil.

Categorii
Date de contact
0314250506
Sos. Odaii, Nr. 157-163, Sector 1, Bucuresti
Distribuie