Acvatic Bebe Club - ABC-ul educatiei acvatice, Bucuresti

Club Decebal

...
Club Decebal

Gingasia copilariei, confortul, rasfatul si bucuria acvatica sunt termenii care dau startul unei calatorii magice la ABC Decebal. Amenajat cu mare atentie la detalii, clubul nostru este un spatiu prietenos, colorat, vesel si sigur, care respecta cele mai înalte standarde de siguranta si calitate si care are un scop maret: dezvoltarea sanatoasa a micutilor începând cu vârsta de 4 luni si pâna la 6 ani. 

Atmosfera intima si relaxata va oferi liniste oricarui parinte iar bazinul de înot, cu apa tratata zilnic, cu oxigen, ozon si UV, alaturi de instructorii pasionati si dedicati, vor stimula în confort si siguranta abilitatile sociale, motrice, cognitive si emotionale ale fiecarui copilas.  

Deja mii de copilasi, parinti si bunici ne-au calcat pragul si ne-au oferit bucuria si onoarea de a oferi un serviciu educational abundent în beneficii pentru cei mici.

...
Ce oferim

Instructorii nostri, prin pregatirea lor profesionala si empatia fata de copii, stimuleaza curiozitatea si creativitatea fiecaruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanenta ritmului de evolutie al fiecarui copil.

Planul fiecarei sedinte de înot urmeaza o structura clara, în trei parti, cu accent pe activitati simple, concepute cu atentie de o echipa de psihologi.

Prin joc, copilul învata miscarile, imita ce vede în jur, si tot prin joc se creeaza atmosfera de destindere, de încredere si de siguranta de care are nevoie pentru a începe procesul de învatare.

Instructorii nostri comunica în permanenta cu parintii, cu privire la obiectivele si asteptarile personale, modalitatea de predare, dar si personalitatea fiecarui copil.

Categorii
Date de contact
0742745367
Str. Delea Noua, Nr. 15, sector 3
Distribuie