Acvatic Bebe Club - ABC-ul educatiei acvatice, Bucuresti

Club Primaverii

Pretuim fiecare clipa a copilariei, asa ca la ABC Primaverii am dedicat fiecare detaliu confortului, bucuriei si sigurantei copilasilor, astfel încât orele de educatie acvatica sa fie mereu cu voie buna si cu armonie fizica si emotionala.

Înca de la 2 luni, pâna la 4 ani, instructorii dedicati si bine pregatiti vor însoti bebelusii în calatoria magica a copilariei, înotând la propriu spre o dezvoltare sanatoasa si voioasa într-o atmosfera prietenoasa si intima. Piscina supraterana, unica în România, a fost construita având în vedere confortul emotional si fizic, permitând prezenta parintilor cât mai aproape de cei mici în timpul activitatilor acvatice. Mai mult, apa este tratata la cele mai înalte standarde, cu un sistem de electroliza performant, completat de o lampa UV pentru a împiedica dezvoltarea microbilor.

Cu o atentie blânda si empatica la fiecare detaliu care desavârseste atmosfera clubului si mereu cu starea de bine a celui mic în centrul activitatii noastre, spatiul intim si relaxat al noului nostru club este mediul ideal pentru ca cel mic sa se îndragosteasca de apa si sa primeasca toate beneficiile educatiei acvatice.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0742745367
Str. Delea Noua, Nr. 15, sector 3
Distribuie