Acrobatika - Gimnastica si acrobatie Bucuresti

Activitati pentru adulti

...
Gimnastica adulti

Clasele pentru adulti sunt deschise publicului larg si sunt concepute astfel încât sa poata participa toata lumea, de la începatori la avansati. Sunt o modalitate unica de a socializa si a ramâne în forma învatând noi abilitati.

Poate ti-ai dorit dintotdeauna sa zbori la înaltime ca si artistii acrobati sau sa sari într-o trambulina elastica dar nu ai avut curaj. Ai putea încerca primul tau stând pe mâini. Primul salt sau primul flic-flac. Indiferent de provocarea pe care ti-ai stabilit-o, acrobatii de la XTREME project te vor ajuta sa îti depasesti frica si limitele!

...
Wall Dance

Dans pe verticala!

Te-ai saturat de aceleasi activitati, de aceeasi rutina zilnica? Nu stii cum sa te distrezi si sa îti lucrezi si corpul în acelasi timp? Atunci clasa de Wall Dance este activitatea ideala pentru tine!

Wall Dance este o activitate unica în Bucuresti, de care poti beneficia doar la ACROBATiKA. Pe durata unei ore, cu ajutorul unui set-up special conceput pentru aceasta clasa, vei descoperi ca poti învata secvente de dans si exercitii de tonifiere pe o suprafata neconventionala, si anume pe un perete. Da, ai auzit bine! La clasa de Wall Dance poti dansa atât singur cât si cu partenerul/partenera pe suprafata unui perete. Distractia este garantata, iar beneficiile exercitiilor pe perete te ajuta sa te mentii în forma.

Nu mai sta pe gânduri si vino sa te convingi singur!

...
Gimnastica Prenatala

Este important sa continuati sa faceti miscare când sunteti însarcinate. Viitoarele mamici care îsi mentin conditia fizica buna prin exercitii specifice se simt mai active, au mai multa energie, sunt mai vesele, îsi pot controla greutatea din timpul sarcinii, au mai putine dureri de spate si nu în ultimul rând o imagine mai buna a corpului.

Cu ajutorul claselor de gimnastica prenatala toxinele sunt eliminate, iar bebelusii primesc mai multe substante nutritive. Orele de gimnastica prenatala sunt special create pentru viitoarele mamici, astfel ca în timpul orei vei exersa eventuale pozitii pentru travaliu si metode de respiratie ce vor ajuta în diminuarea durerii, facilitarea dilatarii colului si implicit relaxarii în momentul travaliului.

Aceste exercitii si multe altele le poti exersa alaturi de alte viitoare mamici, timp de o ora, la clasa de gimnastica prenatala. Te poti alatura clasei dupa împlinirea primului trimestru de sarcina si doar cu acordul medicului obstetrician.

Deoarece clasa de gimnastica prenatala este dedicata viitoarelor mamici si pentru ca noi ne dorim ca ele sa fie în deplina siguranta, rugam toate, gravidutele sa acorde o deosebita atentie urmatoarelor contraindicatii: întârziere în cresterea uterina, hemoragii vaginale, insuficienta cervico-istmica, iminenta de nastere prematura sau nasteri premature în antecedente, placenta jos inserata, ruptura spontana prematura de membrana, hipertensiune arteriala, insuficienta cardiaca.

Categorii
Date de contact
0722644996
Str. Progresului, Nr. 90-100, Sector 5
Distribuie