Acrobatika - Gimnastica si acrobatie Bucuresti

Activitati pentru copii

...
Aerial Gym - Acrobatie aeriana

Acest curs este o modalitate amuzanta pentru copii sa exploreze creativitatea lor naturala, prin exercitii care le dezvolta în timp forta si flexibilitatea.

Copiii si tinerii adolescenti au ocazia sa învete elementele de baza pe mai multe obiecte de acrobatie aeriana: cerc aerian, hamac aerian, esarfe. Fiecare clasa va provoca copilul într-un mediu distractiv si în deplina siguranta!

Gimnastica aeriana pentru copii este un sport spectaculos, dar si distractiv. Aceasta activitate extrascolara este pentru copiii care viseaza sa zboare, dar si pentru cei care vor sa-si învinga teama de înaltime.

 

...
Gimnastica acrobatica

Alaturati-va unei clase amuzante si energice de acrobatie!

Gimnastica acrobatica este o activitate practicata înca din antichitate, care pune accentul pe frumusetea dansului combinata cu acrobatia.

Coregrafia, agilitatea, echilibrul, forta si gratia sunt elementele care diferentiaza gimnastica acrobatica de celelalte discipline din familia gimnasticii.

Copiii de toate vârstele considera gimnastica acrobatica o disciplina distractiva, deoarece acest sport se practica în grupuri de minim 2 persoane. Ei învata sa lucreze în echipa, sa îsi coordoneze pozitia corpului cu miscarile acrobatice realizate atât la sol cât si în aer.

Începând cu vârsta de 4 ani, printr-o modalitate amuzanta, potrivit vârstei, vom lucra si învata abilitatile acrobatice de baza.

La clasele de gimnastica acrobatica baietii si fetele pot lucra la propriul nivel acrobatic, în timp ce învata sa se ajute reciproc si sa lucreze în echipa.

Gimnastica acrobatica favorizeaza controlul corpului în diferite pozitii, atât pe sol cât si în aer. Din acest motiv, aceasta disciplina este inclusa în programul de pregatire al pilotilor, cosmonautilor si parasutistilor.

...
Gimnastica ritmica

Gimnastica ritmica, una din disciplinele sportive exclusiv feminine, dezvolta flexibilitatea, gratia, echilibrul, forta, agilitatea si coordonarea. Este sportul care modeleaza caractere si trasaturi ale unei frumuseti înnobilate de naturalete si farmec. Dupa numai câtiva ani de antrenamente, micutele gimnaste vor capata o alura aparte, greu de obtinut mai târziu.

Gimnastica ritmica este combinatia perfecta între sport si arta, care leaga pasii de dans cu mânuirea obiectelor specifice acestei ramuri. Fetitele descopera prin joaca panglica, cercul, mingea,  învata cum sa le arunce si sa le prinda, învata sa deseneze spirale si cercuri cu panglica, rulari cu mingea si multe alte exercitii specifice gimnasticii ritmice.

...
Acro Dance - Dans acrobatic

Acro Dance este disciplina care combina dansul cu elemente acrobatice spectaculoase si este definita de caracterul sau atletic. Foloseste coregrafia originala, maiestria si elementele acrobatice care se îmbina pentru a crea o forma de arta unica si distractiva.

Acest curs poate fi foarte util viitorilor dansatori care doresc sa îsi îmbunatateasca calitatile atletice si acrobatice. Miscarile atletice si acrobatice care sunt obisnuite în dansul acrobatic, necesita ca micutii dansatori sa aiba un sistem muscular puternic si bine dezvoltat. Noi îi ajutam sa-si formeze o baza solida în ceea ce priveste forta si flexibilitatea.

Categorii
Date de contact
0722644996
Str. Progresului, Nr. 90-100, Sector 5
Distribuie