1Dream - Beauty Studio Bucuresti

Coafat

...
Coafuri par scurt

COAFURI PAR SCURTPoti alege coafura dorita din catalogul nostru de coafuri par scurt sau vino cu ideile tale si noi le vom transforma in realitate!

Un par scurt poate fi coafat intr-o varianta eleganta, glossy, perfect aranjata, ce arata foarte bine alaturi de diverse accesorii (bentite, clame, funde etc.) sau intr-o varianta “dezordonata”, atat de cautata in prezent cu ajutorul produselor de styling.

Exista numeroase stiluri de coafat pentru par scurt, astfel ca, indiferent de evenimentul la care mergi sau ocazia pentru care te pregatesti noi te putem ajuta sa obtii acel look actual, care sa te reprezinte.

Consulta lista de preturi pentru coafat si galeria noastra foto si suna pentru o programare la 0728 580 314. Suntem aici sa te facem sa radiezi de bucurie atunci cand te vei uita in oglinda!

...
Coafuri par lung

Parul lung iti ofera o multime de optiuni cand vine vorba de coafat. Il poti purta drept sau ondulat, cu valuri in stilul anilor ’40 sau perfect cret. De asemenea, parul lung este baza perfecta pe care sa ne exprimam creativitatea prin intermediul impletiturilor sub diverse forme. Ce zici de flori si funde facute din propriul tau par? Vei avea o coafura de efect care sa intoarca toate privirile!

Coafuri par lungNici cocurile nu sunt de trecut cu privirea, fie lejere la baza gatului, fie inalte si perfect stilizate, facute cu ajutorul buretilor sau doar din parul tau, un coc este mereu o coafura eleganta ce se preteaza a fi purtata la o serie de evenimente. Si de ce nu, ai intotdeauna optiunea unei coafuri cu diverse elemente combinate pentru un efect wow. Cum suna volum in crestet, impletituri pe parti si bucle pe lungime? Noi avem ideile, tu trebuie doar sa ne suni pentru o programare la 0728 580 314 si vom gasi impreuna coafura potrivita pentru parul tau lung.

In salonul nostru veti gasi toata caldura si profesionalismul oferit din partea stylistilor 1dream. Toata echipa lucreaza sub indrumarea Ralucai Racovita, specialist in salonul 1Dream.

Va aspteptam in salon pentru programari sau telefonic, gasiti datele noastre pe pagina de contact. Indrazneste si tu sa faci o schimbare, noi suntem solutia.

Categorii
Date de contact
0728580314
Str. Nicolae G. Caramfil, Nr. 40, Sector 1,
Distribuie