1Dream - Beauty Studio Bucuresti

Tuns par

...
Tuns par mediu

O tunsoare medie ajuta parul sa ramana sanatos si hidratat, prin inlaturarea periodica a varfurilor uscate si deteriorate. Parul mediu iti ofera o paleta larga de tunsori care sa il puna in valoare. De la un bob lung, la tunsori in scari, look-uri cu breton drept, asimetric sau lung, trebuie doar sa te hotarasti care iti place cel mai mult. Impreuna cu tunsorile variate exista si o gama intreaga de coafuri ce pot fi facute pe parul mediu. Toate acestea combinate si cu un vopsit balayage sau ombre contureaza un look perfect indiferent de sezon. Suna in salon pentru o programare la 0728 580 314.

...
Tuns par lung

Parul lung inspira feminitate, este ideal pentru coafuri sofisticate si impletituri romantice sau indraznete. Totusi si parul lung trebuie tuns periodic pentru indepartarea varfurilor tocite si uscate. Pe un par lung se poate merge pe o tunsoare la drept, ovala sau in V.

Tuns par lung
De asemenea, pentru un aspect cu volum si layering se poate opta pentru tunsorile in scari. Fie ca iti doresti o restilizare a tunsorii tale sau o schimbare de look specialistii 1dream sunt aici sa te consilieze si sa iti ofere look-ul la care visezi.

...
Tuns copii

Tunsul copiilor nu este o joaca de copii!

Si cei mici trebuie sa fie in tendinte, nu-i asa? Mai ales cand vorbim despre domnisoare cochete sau cavaleri eleganti.

Tuns Copii
Si pentru ca stim ca cei mici nu au rabdare si prefera sa se joace, specialistii nostri ii trateaza cu grija si au in vedere sa transforme tunsul intr-o distractie. Iar tu nu trebuie sa iti faci griji! In timp ce copiii sunt captivati cu povesti interesante, tu poti savura o cafea aromata sau un ceai cald si sa te relaxezi.

Inainte de a ajunge la noi, nu uita sa iti faci o programare.

...
Tuns bob

Stilul de tuns bob nu se demodeaza niciodata si poate fi reinterpretata in multe stiluri in functie de personalitatea ta. Bobul poate fi purtat perfect geometric, drept si lucios pentru un look sharp sau messy-dezordonat, pentru stilul lejer-studiat atat de popular acum.

Tuns bobParul tuns bob este foarte usor de intretinut si poate fi stilizat cu ceara pentru un aspect edgy, cu produse pentru volum pentru o coafura tip anii ’60 sau cu produse pentru parul drept daca vrei sa iti incadreze perfect trasaturile.

Tunsoarea poate fi facuta cu breton sau fara si trebuie intretinuta la intervale regulate de timp pentru a-si pastra aspectul. Stilistii nostri iti vor recomanda cea mai buna optiune pentru forma fetei tale, dar si culoarea perfecta care sa puna in evidenta tunsoarea aleasa.

In salonul nostru iti putem oferi un tuns bob care te va schimba radical!

De fiecare data cand te gandesti la o schimbare iti putem oferi un look nou. Asa ca ne-am gandit la un tuns bob special pentru o schimbare grozava.

Suna acum pentru o programare la 0728 580 314.

...
Tuns par scurt

Parul tuns scurt este cel mai simplu de intretinut, dar trebuie sa tii cont de cateva aspecte inainte sa incerci o astfel de tunsoare.

Fie ca iti doresti o tunsoare pixie sau modele create in par, echipa noastra de stilisti este aici sa te consilieze. Parul scurt se potriveste unor trasaturi simetrice, cu osatura puternica a fetei. Tocmai datorita faptului ca este scurt, fata este pusa in evidenta si trebuie sa ai in vedere si machiajul purtat de zi cu zi.

O tunsoare scurta poate fi ajustata cu un breton care sa acopere o frunte inalta, dar alte puncte de interes ale fetei raman descoperite (cum ar fi barbia, gatul sau urechile). Avantajele unei tunsori scurte sunt multiple, de la usurinta de intretinere, pana la schimbarile frecvente de look si culoare.

Nu uita sa te programezi in salon pentru retusurile necesare ca tunsoarea ta sa ramana mereu perfecta.

Categorii
Date de contact
0728580314
Str. Nicolae G. Caramfil, Nr. 40, Sector 1,
Distribuie