Pro Erudio - Centru de limbi straine, Bucuresti

Cursuri de limba germana

Cursuri pentru copii de 4 – 16 ani.

Învatarea unei limbi straine de la o vârsta frageda reprezinta un avantaj nu doar întrucât copilul mic are o deschidere deosebita catre a învata, lucru care nu se va repeta în niciun alt moment al vietii lui la aceleasi cote, dar îi si ofera perspective noi de întelegere a celor din jur, de socializare într-un mediu educational. Prin joc si verbalizarea jocului, copilul îsi dezvolta imaginatia si cunostintele despre lumea înconjuratoare, învata sa se exprime, sa îsi concentreze atentia, sa respecte reguli si sa îsi educe rabdarea.

Cursul de limba germana pentru începatori (A1 conform Cadrului Comun European pentru Limbi Straine) Wieso nicht? este o provocare atât pentru copii, cât si pentru parintii care cred ca limba germana este o limba inabordabil de grea. Învatând prin joc, vom dovedi tuturor nu doar ca germana se poate învata de la 5 ani, ci si ca ea se poate preda într-un mod atractiv, cu fise tematice, marionete, miscare, povesti în imagini, suport audio si video astfel încât copiii sa astepte cu nerabdare urmatorul curs.

Cursuri de limba germana – structura:

Cursul pentru incepatori este structurat pe trei grupe de vârsta:

Wieso nicht? 1 – pentru copii de 4-7 ani (metoda de predare se bazeaza pe însusirea notiunilor prin auditie si repetitie, prin concursuri si jocuri, pornind de la elemente si activitati familiare si placute copiilor – povesti, viata de zi cu zi, etc.)
Wieso nicht? 2 – pentru copii de 8-11 ani (metoda de predare se bazeaza pe antrenarea tuturor abilitatilor – scris, citit, întelegerea mesajului audiat, dar si exprimarea verbala – într-un mod atractiv si adaptat intereselor vârstei)
Wieso nicht? 3 – pentru copii între 12-16 ani (metoda de predare se bazeaza pe antrenarea tuturor abilitatilor – scris, citit, întelegerea mesajului audiat, dar si exprimarea verbala – într-un mod atractiv si adaptat intereselor vârstei )

Cursuri de limba germana – obiective:

Cursul de limba germana vizeaza :

-dezvoltarea achizitiilor lingvistice si încurajarea folosirii limbii germane pentru exprimarea în situatii variate de comunicare
-familiarizarea cu o abordare practica a aspectelor vietii prin joc si cântec
-dezvoltarea capacitatii de exprimare orala
-dezvoltarea capacitatii de receptare a mesajului scris/audiat
În cadrul cursului de limba germana se vor aborda urmatoarele teme: viata copilului (nume, vârsta, însusiri fizice si morale, partile corpului, îmbracaminte, jucarii etc), familie (membrii familiei, ocupatii, sarbatori în familie), casa (încaperi, mobila), scoala, animale, activitati zilnice si de recreere.

Galerie foto
  • ...