PRIVILEG CATERING

Catering Nunti

Experienta noastra în cateringul de nunti este una lunga de peste 15 ani. Avem o varietate larga de meniuri pe care le realizam atât pentru partenerii nostri cât si pentru propriile noastre locatii Cortina Garden & Colonial Club Cernica . De la nunti în corturi în plin câmp pentru 600 de persoane, la nunti pe plaja sau la palat, avem experienta si logistica necesare reusitei petrecerii voastre. Bucatarii Privileg sunt adevarati eroi în ceea ce priveste gestiunea a sute de portii si servirea lor în cele mai bune conditii respectând detaliile. Fiecare farfurie trebuie sa fie perfecta.

Doriti sa faceti un colt simpatic? Candy Bar, Cheese bar, Gin Bar, Lemonade Bar sau Popcorn Corner, oferim servicii complete pentru aceste mici placeri nevinovate.

Pe lânga mâncare si bautura va putem pune la dispozitie toata logistica de mese, scaune, fete de masa, farfurii, tacâmuri si pahare.

 

Mâncarea ne aduce aproape. Cel mai adesea marcam momentele importante din viata noastra cu o masa, poate chiar si cu o petrecere de neuitat. Ne place sa ne reunim cu cei dragi, sa povestim, sa împartim ceva bun si sa petrecem. În 23 de ani de activitate, am organizat multe nunti, aniversari, botezuri si de fiecare data momentul mesei a fost unul memorabil. Mai mult decât atât, echipa noastra are grija ca fiecare invitat sa fie servit impecabil si sa se simta bine.

Bunatatile care ies din cuptoarele noastre sigur va vor încânta invitatii… care vor ramâne cu amintiri superbe. De la meniuri tip bufet la servire pass-around sau seated dinner, propunem o varietate larga de preparate reci, calde, amuse bouche, salate si deserturi de casa! Si ca veni vorba de deserturi de casa… atentie, creeaza dependenta si va vor aduce multe zâmbete si complimente! Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati pentru a primi o oferta personalizata.

 

Galerie foto
  • ...